-
-
Re: Summer Adventure
WAMPIREK > 21-08-2007, 19:58
No wlasnie nie wie...i to mnie boli -
asiafrugo > 21-08-2007, 21:02
hmmm a moze zeby byc z nimi fair powiedz im to.....bo tak zdaza sobie kogos znalezc - a nie zostawic ich na lodzie...jak oni sa dla Ciebie okej - tez trzeba byc okej -
WAMPIREK > 21-08-2007, 21:24
Nie no to ja chce z nimi porozmawiac itd. i chce im tez powiedziec,ze zostane z nimi do kiedy nie znajda nowej au-pair
Szkoda mi bedzie sie z nimi rozstawac... -
idril > 21-08-2007, 22:45
no to nie fajnie tak stawiac w takiej sytuacji ludzi Wampirku.
ale rob jak chcesz.
serce nie sluga
a co do Ciebie Ninka to ja Ci podziwiam dziewczyno! tyle chrujesz. no na prawde podziwiam.
ale dobrze ze w koncu ktos to docenil.
a powiedz jeszcze jak sie teraz maly czuje?!
a Paula z hostka lepiej?! czy bez zmian?
glupie te wasze hostki jak buty dwa i w dodatku lewe! -
WAMPIREK > 21-08-2007, 23:07
[quote name="idril"]no to nie fajnie tak stawiac w takiej sytuacji ludzi Wampirku.
ale rob jak chcesz[/quote]
:roll: Nie planowalam tegoTak wyszlo...co ja na to poradze.To tylko praca...jak nie ja to ktos inny...a co Ty bys zrobila na moim miejscu ? -
idril > 21-08-2007, 23:28
no wlasnie teraz tak mysle i nie wiem co bym zrobila.
ale wiesz tak jak mowisz powiedz ze zostaniesz z nimi dopoki nie znjada kogos na twoje miejsce i tam na opowiadaj ze chca ci cofnac dziekanke czy cos.
klamstwo wisi nad nami
ale zycze z ta sprawda powidzenia
ale ogolnie ja to chora jestem wiem ale bym sie zmuszala jak tylko do zrealizowania umowy. strasznie dumna jestem, wiem. -
Ninka Jones > 21-08-2007, 23:56
Julka ona nie miala dziekankia ja daje rade, jestem wielka, wiem :mrgreen: -
Yoanna > 22-08-2007, 0:17
idril ale po co sie zmuszac?
umowa nie jest najwazniejsza.
i zycie pokazuje ze praca to tylko praca, dzis ta, jutro kolejna. i pracodawca tez ma takie podejscie... ale trzeba czasu zeby sie z tym oswoic... ja uwielbialam moja ostatnia prace i ciezko mi bylo, gdy musialam odejsc.. teraz jestem bez pracy ale coz.. zyjemy dalej.
znajda nowa operke i tyle. jak monia da im czas na znalezienie nastepczyni to naprawde nie widze problemu. niech wraca i bedzie szczesliwa a jak bedzie gotowa na kolejny wyjazd to niech jedzie! wszystko zalezy od okolicznosci.. ah to serce :lol: -
Ninka Jones > 22-08-2007, 2:12
ahhh zapomnialam jeszcze napisac ze z Ronniem wszystko ok. Nie wiem ile razy dzisiaj uslyszalam "I love you, Nina" i "I missed you" :mrgreen:
Monia czego ja nie czaje o co z tym sercem chodzi?! -
WAMPIREK > 22-08-2007, 12:38
Ninka...a co Ty po nocach spac,nie mozesz ??