• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA Październik 2012

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• USA Październik 2012

• USA Październik 2012
  • Re: USA Październik 2012

monix90 > 25-09-2012, 23:12

HEj dziewczyny a propos tej rodzinki to ja z nimi rozmawiałam jeszcze w połowie sierpnia na skype( dla pewności chlopiec 6 lat> dziewczynka 4?>), Tez się do mnie odezwali na GAP, ogolnie to spoko ludzie tylko ze byliśmy w innych agencjach. Ja im napisałam ze jc to mogę sie przenieść, po czym oni mi pisali ze maja tez inne kandydatki i musza się zastanowić. Po tygodniu mi odpisali ze już znaleźli kogoś i widziałam ze dezaktywowali profil. Wiec troche jestem w szoku ze nadal szukają.....bardzo dziwne...

PS ja obecnie jestem w LONDynie( miały byc Stany jest UK) i swoją rodzinkę znalazłam przez GAP no i nie żałuje mojej decyzji!!! LONDYn jest cudowny!!

DominikaDomi > 25-09-2012, 23:38

rzeczywiscie dziwna sprawa. ale oni chcieli, zebys do nich przyjechala w pazdzierniku czy jak?

oggolnie z tego co napisali wynika, ze maja poki co jakas au pair.i konczy ona swoj rok jakos w pazdzierniku.

oszustami raczej nie sa no bo wszystkoma byc zalatwiane przez agencje, ale moze to po prostu niezdecydowani ludzie

DominikaDomi > 26-09-2012, 20:29

Ktos zrezygnowal z nich w ostatniej chwili dlatego teraz szuakaja au pair. Dzis bd z nimi rozmawiala na skype zobaczymy jak to sie potoczy. WYdaja sie byc mili, wiek dzieci idelany, lokalizacja rowniez.

nana > 26-09-2012, 22:06

Dominika to trzymam kciuki!!

Ja dzisiaj w końcu dostałam swoje loty, lęce tym bezpośrednim lotem LOTu o 13:00 z Warszawy. Dostałam też informację, że razem ze mną będzie lecieć jeszcze jedna dziewczyna z Polski.

ambiwacencja > 28-09-2012, 16:06

Mam pytanie do dziewczyn ktore sa z agencji APiA. Mam za tydzien interview i zastanawiam sie czego moge sie spodziewac? Najbardziej chodzi mi o pytania zadawane przez konsultantke. Przejrzalam juz pare blogow i forum i znalazlam pare przykladowych pytan, jednak wiekszosc jest z GAWO. I jeszcze jedno pyatnie. Jak wypelnialyscie aplikacje to opisywalyscie dokladnie zajecia i obowiazki jakie was obowiazywaly podczas opieki nad dziecmi czy wypisalyscie je myslnikami?

nana > 05-10-2012, 1:44

Co tam u Was dziewczyny?

Mi zostały ostatnie dwa dni w domu, w niedzielę jadę już do Warszawy, a w poniedziałek wylatuję, tylko jakoś w ogóle tego nie czuje...

blonde > 05-10-2012, 1:56

Do dziewczyn lecących z APiA - jak wiecie (albo nie wiecie) mieszkam w Stamford, tu, gdzie jest szkolenie z APiA Jakbyście chciały się spotkać, to walcie jak w dym ^^ Z tego co pamiętam ze swojego szkolenia, to jest okazja do 'wyjścia na miasto' we wtorek, czyli drugiego dnia. Także jeśli tylko będę wolna, to nie ma problemu

kallan0 > 05-10-2012, 3:50

Szkoda, że tydzień temu się nie zgadałyśmy. Teraz to już mam trochę za daleko do CT ale potwierdzam podczas szkolenia jest czas żeby po "przemówieniach" spokojnie rozejrzeć się po okolicy. A tak swoją drogą jeśli będzie znowu prowadziła zajęcia taka strasza pani Jodi to życzę udanego słuchania bo ma babeczka gadane.

angelaa > 05-10-2012, 10:39

[quote name="kallan0"] taka strasza pani Jodi to życzę udanego słuchania bo ma babeczka gadane.[/quote]

straszna czy starsza?

kallan0 > 06-10-2012, 1:45

Hahahaha A można sobie dopasować co kto woli bo ja akurat miałam na myśli starsza ale... straszna też jest jak zabiera komórki i całą inną elektronikę to nie ma dyskusji
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia