• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Lipiec- USA

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Lipiec- USA

• Wątek zamknięty
  • Lipiec- USA
  • Re: Lipiec- USA

usaok > 26-04-2012, 13:22

Czekamy !

Alexandraa > 26-04-2012, 19:32

[quote name="usaok"]Alexandraa: ty lecisz 9 z APiA? nie?[/quote]

Tak I Ciebie tez chca na 9 lipca, nie? Mam nadzieje ze sie uda! Czekam na info od Ciebie, czy sie zdecydowali!

[quote name="Cukrova"]Gratulacje, A Ty Kiedy dokladnie wylatujesz Alexandro ?? I gdzie lecisz ?? Z jakiego biura ;D Wiem, że pewnie te informacje sa tu gdzies zawarte, ale dziś nie chce mi się ich szuakć [/quote]

Dzieki, wylatuje 9 lipca i bede mieszkac w Downers Grove w Illinois (przedmiescia Chicago ). Lece z APiA. Widze ze Ty tez 9.07 tyle ze z APC

Usaok- w APiA jest taki pre-departure training. Pojawil mi sie na profilu po matchu, trzeba to przed wyjazdem wypelnic. Zreszta sama zobaczysz jak sie zmatchujesz, mi sie wydaje ze wtedy juz zadnego projektu nie trzeba robic

agniesia > 29-04-2012, 11:55

Dużo się nas na wyjazd 9. lipca zbiera Ciekawe jakimi samolotami lecieć będziemy i czy gdzieś na siebie trafimy.

U mnie chwilowo mini kryzys, bo wkurzam się na formularz wizowy. Tępa jak but jestem i nic nie wiem co wpisać Fajnie, że niektóre z Was mają już całe latanie za wizą za sobą. Już się nie mogę doczekac tej chwili

Tenzi > 29-04-2012, 14:31

Agniesia, podpytaj dziewczyn, które już wypełniały co i jak wpisywać Albo pewnie w necie jest dużo wskazówek, btw dasz rade !

balbina > 29-04-2012, 15:38

Agniesia jak napisałaś na FB, że > dupa cycki gówno z formularzem < czy coś takiego to myślalam, że Twoja miłość Cię zatrzymuje tutaj czy coś A już sobie poradzilas z nim więc tylko pojechać do wlaściwego miasta i wziąć wizę

Cieszę, się że już masz wszystko załatwione i kurcze za lekko ponad 2 miesiące bedziesz w wym =arzonej Ameryce!

musisz mi obiecać że weźmiesz kiedyś lapka na miasto i będziemy gadać na skype z kamerką i mi pokażesz to wszystko, bo zanim ja tam dojadę to minie 8 lat

agniesia > 29-04-2012, 17:35

@ Tenzi w necie nic nie ma konkretnie napisanego, ale już mi życie chica uratowała Wypełniłam i ciesze sie z tego niezmiernie. W poniedziałek dzwonie sie umowic na rozmowe

@aguta niee, moja miłość jest ciągle wielka, ale mnie ani troszke nie zatrzymuje Sama nie wierze,że to juz za troszke ponad 2 miesiace.

Nie ma sprawy z tym lapkiem. Zrobie trip z kamerką specjalnie dla Ciebie. I nie gadaj ze 8 lat ! Wiecej wiary i samozaparcia ! Wierze w Ciebie

usaok > 29-04-2012, 20:37

Lece do chicago 9 lipca! Yeeeah!: d

Cukrova > 29-04-2012, 20:39

[quote name="usaok"]Lece do chicago 9 lipca! Yeeeah!: d[/quote]

Gratulacje !!

Tenzi > 29-04-2012, 21:55

Świetnie, również gratuluję! )

rafcioo28 > 30-04-2012, 0:37