-
-
Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
(-:MARZENA:-) > 21-12-2005, 17:58
poszlam dzis na miasto z zamiarem kupienia jakiejs ladnej bluzki na sylwestra i skonczylo sie tak ze kupilam spodnice- wlasciwie do niczego mi niepotrzebna i do niczego niepasujaca, ale taka sliczna byla i ja slicznie w niej wygladam--- mam nadzieje ze jakas okazja zeby ja zalozyc sie pojawi (no cudna jest :-)) eh i oczywiscie na bluzke juz mi nie starczylo, no coz odwiedze jutro kantor i bluzeczke zakupie (juz mam na oku;-))kocham zakupy -
(-:MARZENA:-) > 21-12-2005, 18:00
ale juz coraz mniej mi moich funtow zostalo :? wiec niedlugo sie wolne i spontaniczne zakupy zakoncza.... -
kasik > 21-12-2005, 18:56
E Marzena nie jest zle chociaz jakies funty przywiozlas z operowania, ja tam ani jednego $ pewnie nie oszczedze do Pl. Niestety mowie serio
Ale ja juz taka rozrzutna jestem :wink:
Co do spodnicy, tez tak czesto mam, ide po cos a kupuje zupelnie co innego i to w dodatku zupelnie niepotrzebnego i niepasujacego, po prostu takie juz sa kobiety -
martamaua > 21-12-2005, 19:58
Ja sie do IKEA wybralam
Kupilam prezenty dla hostow, dla rodzinki no i sobie oczywiscie
Rano wyprobowalam perfumke Miami Glow JLo i tak mi chodzilo po glowie by do drogerii wejsc...
No ale o tym potem.
Kupilam sobie mieciutki pled na lozko,bialutki i sliczny.
Kubeczki takie siatkowe, metalowe na dlugopisy, bo sie walaly.
Jedno wam powiem: IKEA jest dla mnie genialnym sklepem.
Nie jest taka droga, jak tam aranzuja wnetrza to moge sie godzine wpatrywac! Lubie ladnie urzadzone mieszkania. Bardzo.
A potem weszlam do tej drogerii i nie bylam do konca przekonana co do perfum- znow jakis slodki zapach a mam juz tego troche.
Jakie swieze zapachy polecilybyscie??
Ale za to kupilam sobie taki sztyft perfumowany Britney Spears.
Pachnie ladnie ale na balety sylwestrowe i ogolnie bedzie jak znalazl!
Taki wydajny, swieci sie mocno. No jak mi sie podoba!!!
Juz sie przymierzalam od dluzszego czasu i szkoda mi bylo tych 160 koron.
Ale co tam!
Kuzynka mi powiedziala zebym sie nie nastawiala na wielkie zakupy w Polsce, bo nic ciekawego nie ma.
Wiec polaze chociaz po kosmetyczkach i koniec.
Tak wiec nie zalowalam sobie 8)
A i tak troche kasy zawioze. No chyba 2000zl mi starczy na 10 dni?
No liczmy z 8
Zartowalam oczywiscie musialabym naprawde kupowac mase pierdul i byc glupia by wywalic tyle sosu! -
niuniusiek > 21-12-2005, 20:07
jezeli chodzi o perfumy to z czystym sumieniem moge polecic Ci - MaxMara (boskie!) i najnowszy perfum DKNY (w takim dlugim flakoniku) obydwa zapachy utrzymuja sie b. dlugo i mi osobiscie bardzo przypadly do gustu! takze polecam wszystkim -
MONIKA > 21-12-2005, 20:10
Od poniedzialku latam do malla z dzieciakami. Polowe czasu pracy spedzam na zakupach. :lol:
I tak w pn zakupilam czesc, wtorek, kolejna czesc, dzis nawet, hip hip hura, prezent dla bzyka mojego duzego. Will pomagal mi wybierac, nawet przymierzyl. Potem zadzwonilam do mojego chlopa czy moze byc taki a taki kolor, Tadzi sie wymigiwal, ze juz dosc kasy na niego wydalam, ze trzy prezenty starcza, ze nie, a Will mi do sluchawki, "rozmiar jest dobry, kolor tez jestem pewny, ze you will love it!" :lol:
I przytaszczylismy sie do domu z wielimi zakupami znow. :twisted:
Jutro czwarty dzien szopingu. Mam nadzieje, ze skoncze go na dobre, a teraz spadam na strone Bank of America, sprawdzic, ile mi z konta ubylo. :roll: -
MONIKA > 21-12-2005, 20:11
sprawdzilam
-
agulka > 22-12-2005, 5:12
nic mi nie mow...... majatke wydalam na swieta ! na paczke do domu! na prezenty do domu! grrrrrr
za to sobie kupilam nowy pierscionek w ramach pocieszenia :lol: :lol: :lol: -
MONIKA > 22-12-2005, 6:06
Tez to mam, zawsze jak wydam na innych kase, to polowe sumy wydanej bonusowo na siebie wydaje, takze tym sposobem sama sie tez wzbogacam. :lol: Wramach pocieszenia a jakze! :lol: -
agulka > 22-12-2005, 18:20
ale najgorsze jest to, ze ja musze zaczac oszczedzac jak chce na urlop do pl leciec...a cos ja to kiepsko widze.. normalnie chora jestem jak nic nie kupie! boze, to sie powinno leczyc :lol: