• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Romanse i historie miłosne:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Ciekawostki

• Romanse i historie miłosne:)

• Romanse i historie miłosne:)
  • Re: Romanse i historie miłosne:)

bossowsky > 12-01-2012, 22:49

tez tak mysle, sprzedaj troche newsow jak nowa rodzinka na blogu!

adziszkowa > 13-01-2012, 21:53

Pewnie, ze isc. Moze nie od razu cold bitch, ale dystans jak najbardziej wskazany.

Aivie gratulacje, wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia

ula91 > 29-01-2012, 16:55

Niektóre z Waszych historii są niesamowite

Ja poznawanie nowych osób miałam bardzo ułatwione, bo moja przyjaciółka jest Irlandką więc wszyscy jej znajomi zostali również moimi. No i tak w wakacje przez ponad 3 miesiące spotykałam się z różnymi osobami, chodziłam na randki itd ) Świetny okres, wybawiłam się jak nigdy.

A jak poszła randka Tobie sikorkaxx? Wybrałaś się w końcu?

KajaWroc > 15-02-2012, 23:45

jak tam romanse w nowym roku? :twisted:

KajaWroc > 15-02-2012, 23:47

Jestem ciekawa czy ktoras z Was( lub byc moze slyszalyscie jakas historie) zwiazala sie badz miala romans z rodakiem poznanym na obczyznie podczas programu au-pair ...dosc niespodziewany obrot sprawy heh

marvellous > 16-02-2012, 0:20

[quote name="KajaWroc"]Jestem ciekawa czy ktoras z Was( lub byc moze slyszalyscie jakas historie) zwiazala sie badz miala romans z rodakiem poznanym na obczyznie podczas programu au-pair ...dosc niespodziewany obrot sprawy heh[/quote]

podpisuje sie pod tym takie historie z za granicy sa bardzo ciekawe

Buuzia > 16-02-2012, 0:48

takiego przypadku nie słyszałam. ale rodzina z która aktualnie rozmawiam, powiedziała mi dziś, że ich poprzednia au-pair mieszka blisko nich bo wyszła za ich przyjaciela też chyba nietypowe

marvellous > 16-02-2012, 0:55

szczesciara mozna nazwac dziewczyne ktora odnalazla swoja milsoc w usa np chodzi o to ze uzyskala obywatelstwo i pewnie ziscila marzenia ( nie zeby specjalnie szukac malzonka)

sikorkaxx > 21-02-2012, 19:45

Dlugo nie musialam czekac a juz sie znowu zauroczylam Mike mu na imie, 31 lat ma, i teraz dwa tygodnie pod rzad w weekendy u niego w Stamford CT spedzam. Zauroczyl mnie faktem ze jest zabawny, opiekunczy ( ja, chora od tygodnia, u niego zaczelam kaszlec dosc grubo a ten mnie kocem przykryl i przyniosl tabletke na przeziebienie i wode , troche romatyczny ( kolacje, swieczki ). CO mnie wkurza to to, ze nie umie otworzyc pierwszy drzwi ( kiedys slyszalam ze tutaj o to nie dbaja ), i to e jest balaganiarzem ( cala jego kuchnia jest usrana, lacznie z stolem gdzie stos makulatury jest ). Fakt, ze jak gadalismy o tym wszystkim mowil, ze szuka dziewczyny aby sie usiedlic...wiec moze cos z tego bedzie. Ja tylko odliczam dni az go zobacze! I na dzien dzisiejszy musze powiedziec jestem...szczesliwa.

kaasiaa128 > 22-02-2012, 22:14

Hej,

ja tez bylam au pair ( w Niemczech), przyjechalam w 2010, poznalam naszego rodaka i sie zakochalam, w sierpniu 2011 skonczyla sie moja zabawa jako au pair,a od 03.02.2012 jestem szczesliwa zona i mieszkam w tej miejscowosci gdzie moja gastfamilie )
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia