• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Prezenty dla Host-rodziny

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Byłam Au Pair

• Prezenty dla Host-rodziny

• Prezenty dla Host-rodziny
  • Re: Prezenty dla Host-rodziny

edytakrotoszyn > 05-08-2009, 23:59

eee to chyba troche badziewne, nudne. moze i interesuje ich moj kraj ale to malo uzyteczne, obejrza i rzuca w kąt. czytam forum i kurcze nie wiem, a jakies inne propozycje?

moon_river > 13-10-2009, 17:15

a czy ktos sie opiekowal dziecmi 7/8 lat? mam 2 dziewczynki i zastanawiam sie co im kupic tym bardziej ze jedna ma bardziej dziewczece zainteresowania druga mniej....

karolinka > 13-10-2009, 17:19

ja tez jade do dwoch dziewczynek, maja 8 i 9 lat i wiem, ze lubia Hannahe Montane, HSM ale nie kupie im nic z takich rzeczy, bo to moga sobie sprawic w swoim miescie ja chce swoim kupic jakies polskie slodycze

moon_river > 13-10-2009, 21:44

tez mysle ze slodycze najlepszy wybor tylko martwi mnie to zeby nic sie z nimi nie stalo albo sie nie zepsuly czy rozwalily w koncu mam jeszcze szkolenie w nj...

karolinka > 13-10-2009, 21:49

slodycze maja chyba dlugoterminowa waznosc, wiec raczej sie nie zepsuja

marlenao > 13-10-2009, 22:07

ja tez zawiozlam swoim slodycze typu czekolada, ptasie mleczko itp, ale one wola swoje amerykanskie cukierki i tylko sprobowaly kawaeczek i tyle..ze slodyczami nic sie na pewno nie stanie ani na szkoleniu ani w samolocie ;]

moon_river > 14-10-2009, 14:53

moze masz racje no ale chetnie dalabym im sprobowac w koncu to drogie nie jest no bo co to zabawek to pewnie maja pelno chociaz no pewnie cos tam kupie jeszcze no i chcialabym cos wspolnego kupic bo mam 3dzieci.

papilon3 > 26-11-2009, 17:37

a jak jest z prezentami na swieta.. dajecie cos?? moja host mama ma tez niedlugo urodziny i w sumie nie mam pomyslu na nic i nie mam zamiaru sie niewiadomo jak wykosztowywac.. tak mysle moze zeby z dziecmi zrobic cos jakis obrazek czy cos.. po 3miesiacach mojego pobytu przestaje byc kreatywna wiec moze ktos podrzuci mi pomysl??

sunkiss > 26-11-2009, 20:19

wlasnie ! kupujecie prezenty na swieta? bo ja kurcze sama nie wiem... moi sa luteranami, wiec tez troche inaczej ale swieta obchodza. przyjezdzam do nich 5 grudnia, wiec tylko 3 tygodnie przed swietami i tak sie zastanawia czy powinnam cos kupic? chociaz dzieciakom? moze powinnam hostki sie zapytac co?

marlenao > 03-12-2009, 4:06

ja dzieciakom kupie jakies małe maskotki [ z tymi ktore im dalam na poczatku spia do dzis] i cos w stylu art&crafts . a hosci...nie mam pojecia!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia