• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...

• zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...
  • Re: zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...

Grizzly > 19-01-2008, 2:27

hm.. s? takie stereotypy że Polacy a szczególnie Polki za granic? to straszne bicze.. nawet jak ja lecialam do mojej rodziny to wiele osób mi sie dziwiło, ze chce do Polki jechać, bo przeciez one takie obrosniete w piórka, zarozumiałe itd. wiec jak cos takiego usłyszysz.. to nie słuchaj

Dla mnie ?wietne jest to że moja rodzina ma polskie korzenie, że czasem rozmawiamy po polsku, i szczególnie, że oni po prostu s? zaje.bi?ci

A co do finansów, to też mnie zapytali w mailu ile chce zeby mi płacili, ja odpisałam ze to ja sie powinnam ich zapytac ile mi oferuj?, myslalam ze z 70Ł, a napisali ze 100 Więc napisz podobnie.. a je?li oni napisz? np. 60, to wtedy napisz ze myslalas ze za takie obowiazki raczej wiecej.

idril > 19-01-2008, 2:42

wiesz dobry pomysl masz

zobacze ile mi zaproponuja...

moja mama wlasnie mowi zeby uwazac bo to polka, bo jak ona mowi to zalezy jaki sama babka miala strat w UK. jak dobry to fajna bedzie dla mnie, a jak sama do wszystkiego musiala dochodzic i ciezko jej to szlo to bedzie taka plazowiczka ze cholera.

Ninka Jones > 19-01-2008, 3:03

Julka spytałam o narodowo?ć tych z Watford, bo natknęłam się z miesi?c temu na ogłoszenie pary lekarzy wła?nie stamt?d, nie pamiętam szczegółów dotycz?cych dzieci, ale wiem że byli czarni.

a ja sobie przysięgłam że pojadę w tym roku tylko do Angoli. jak nie znajdę to jade do normalnej roboty.

idril > 19-01-2008, 3:30

uraz z przeszlosci?! brrr :?

wiesz to mogloby do nich pasowac z tym ze oni czarni to nie sa. sa tacy o ciemneijszej karnacji (niz moja - blada jak sciana) ale afro to oni nie sa

Ninka Jones > 19-01-2008, 3:41

no widzisz, u mnie to że nie s? Angolami pobiło nawet fakt że mieszkaj? w Watford :?

mam taki uszczerb, że nawet gdyby który? z chłopaków mieszkał za płotem, nie zmusiłabym się :?

WAMPIREK > 19-01-2008, 17:33

Ninka,nadal polujesz na Watford ?

Ciezko bedzie,bo z tego pamietam malo rodzin z tamtad cos :/ Ale mam nadzieje,ze sie uda...

Chociaz musialabym poszukac,ale moze mam jeszcze maila od tej babki co wtedy ja do nich mialam leciec...moze dam Go Tobie i moze oni kogos potrzebuja albo ich znajomi ? Hmm??

Ninka Jones > 19-01-2008, 18:29

chętnie Monia

no napaliłam się jak głupia na to Watford

idril > 19-01-2008, 20:56

a mi ta 'moja' polka chodzi ciagle po glowie.

Watford to juz tylko ze wzgledu na Ninke

Yoanna > 19-01-2008, 22:21

moj host z hamburga byl polakiem. dowiedzialam sie o tym jak weszlam do nich do domu :lol:

nin tylko do angoli? pamietaj ze moja hostka z south london byla 100% angielka i takiej wrednej malpy to nie widzialam. ogolnie nie wiem czy chcialabym pracowac dla angielki (hostki bo to one zawsze maja odchyly), bo jak dla mnie to angielki sa na maksa dziwne ;/ w ogole chyba najlepiej do single father, zadna wredna baba sie po domu nie kreci :lol:

idril a spytaj sie ich (tej polki) skad dokladnie sa z tego central london. bo nie wiem co oni przez to rozumieja. jaka dzielnica? ja to raczej w centrum nie chcialabym mieszkac, bo tam nic nie ma. chociaz moje zadupie to jeszcze w inna strone, tu tez nic nie ma.. no ale to juz nie londyn w sumie. tak 3 strefa moim zdaniem jest najlepsza, tak jak wlasnie mialam bedac na balham.

co do watford to mi sie podoba wiek dzieci. no i w watford jest o wiele taniej niz w londynie. ktoras rodzinka oferuje ci neta w pokoju?

Ninka Jones > 19-01-2008, 23:07

Jula kochaaaaaa? :*

Jo, Ty przeżyła? swoje ja swoje ja u Angoli nie byłam a chce mogłabym ewentualnie pojechać do małżeństwa gdzie jest jedna strona z Anglii a druga z Hiszpanii albo Ameryki Łacińskiej, to bym sobie mój hiszpański przypomniała :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia