-
-
Re: marzenia - aupair rowniez moze spelniac
Kierlajn > 07-04-2008, 13:09
to na jakich stronkach jestescie?
ja jak narazie jestem tylko na jednej i to byc moze dlatego tak ciezko z tymi ofertami..
ale bylabym wdzieczna gdybyscie mi zarzucily jakimis linkami -
Vorissa > 07-04-2008, 18:52
ja jestem na au pair swiat, zarejestrowana jestem jeszcze na great ale w ogole nie korzystam z tamtego, musze to usunac albo co. -
Vorissa > 07-04-2008, 18:52
ja jestem na au pair swiat, zarejestrowana jestem jeszcze na great ale w ogole nie korzystam z tamtego, musze to usunac albo co. -
idril > 07-04-2008, 20:43
ale czy ja napisalam ze szukam?!
ja nawet nie mam aktywowanych kont. po prostu gdzies juz jest ten moj mail i na niego ciagle pisza. nie wiem moze maja od znajomych, znajomych.
albo gdzies tam kiedys zapisali sobie bo ostatnio pisala do mnie rodzina ktor? ja bylam zainteresowana rok temu przed Szwecja! 8O
napisali mi ze w okolicach maja zeszlego roku bylam zainteresowana ich rodzina i czy nadal jestem. 8O -
idril > 07-04-2008, 20:43
ale czy ja napisalam ze szukam?!
ja nawet nie mam aktywowanych kont. po prostu gdzies juz jest ten moj mail i na niego ciagle pisza. nie wiem moze maja od znajomych, znajomych.
albo gdzies tam kiedys zapisali sobie bo ostatnio pisala do mnie rodzina ktor? ja bylam zainteresowana rok temu przed Szwecja! 8O
napisali mi ze w okolicach maja zeszlego roku bylam zainteresowana ich rodzina i czy nadal jestem. 8O -
Vorissa > 09-04-2008, 16:17
tzn, zle sie wyrazilam. napisała? że ciagle oferty dostajesz, to wygl?da trochę jakby? była zarejestrowna nadal czy tam aktywna nadal.
zreszt?, to i tak nie istotne. -
Vorissa > 09-04-2008, 16:17
tzn, zle sie wyrazilam. napisała? że ciagle oferty dostajesz, to wygl?da trochę jakby? była zarejestrowna nadal czy tam aktywna nadal.
zreszt?, to i tak nie istotne. -
Kierlajn > 20-04-2008, 17:29
i poszukuję dalej i tracę nadzieję
a bardzo mi zalezy na wyjezdzie.
Znalazlam za to rodzinę na za rok... choc nie wiem co bedzie za rok. Rodzina wydaje sie wporz?dku... Napalilam sie na nich :lol:
ale bardziej mi zalezy zeby jechac w tym roku.... a coraz bardziej watpie w to, ze mi sie uda....
Ok starczy tych narzekan. -
Kierlajn > 20-04-2008, 17:29
i poszukuję dalej i tracę nadzieję
a bardzo mi zalezy na wyjezdzie.
Znalazlam za to rodzinę na za rok... choc nie wiem co bedzie za rok. Rodzina wydaje sie wporz?dku... Napalilam sie na nich :lol:
ale bardziej mi zalezy zeby jechac w tym roku.... a coraz bardziej watpie w to, ze mi sie uda....
Ok starczy tych narzekan. -
edyta_s > 21-04-2008, 14:08
ja tak samo kombinuje z kazdej strony, zeby gdziekolwiek wyjechac i jak na razie nic... :?