• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!

• Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!
  • Re: Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!

Sol > 22-06-2007, 10:14

a ja jestem szczesliwa :wink:

bo mimo iz wydazylo sie juz w moim zyciu bardzo duzo to wreszcie jestem z siebie dumna

bo sprobowalam jeszce raz i wiem ze cokolwiek sie wydarzy to dam rade!

Bo moje marzenie wreszcie sie spelni...i wiem teraz, ze cierpliwosc poplaca, ze warto czekac, ze czasami do pewnych decyzji po prostu trzeba dorosnac!!!

Jestem szczesliwa :wink:

I juz sie nie moge doczekac))

Trzymajcie kciuki :!: :!: :!:

Gość > 24-06-2007, 22:34

No i bardzo dobrze! A ja tylko czekam, kiedy dostane pierwsza wiadomosc od moich zachodnich sasiadow

Sol > 24-07-2007, 12:08

Nom i powinnam się odezwać

Wła?nie zdałam sobie sprawę, że moja historia już nie może się nazywać SOL-oszukać przeznaczenie, bo jak się okazało przeznaczenia oszukać się nie da!!!

Teraz idealna nazwa by brzmiała SOL-naprzeciw przeznaczeniu :wink:

I co? w tym jest :lol:

Norweski zakupiony, pierwsze lekcje za mn?, nie powiem, nie pałam optymizmem słysz?c ten bełkot, ale dam rade :wink:

A i tak najważniejsze to być tam po prostu szcze?liw? :lol:

I co? czuję, że mi się to uda, już czuję pocz?tki euforii - ale ok, lepiej sie aż tak pozytywnie nie nastawiać :!:

Jeszcze troszkę ponad 2 tygodnie-ale ten czas zap....!!!

ps ciesze się że tu tyle nowych "twarzy" :lol: widze że forum odżywa, i tylko się cieszyć z odwagi tych młodych ludzi! :wink:

Gość > 24-07-2007, 14:14

Sol palnela ostatnie zdanie, jakby sama miala z 50 lat minimum

Co do norweskiego, najfajniejszy jezyk w Skandynawii Zobaczysz, pojdzie szybko. Dunski jest belkotem, a szwedzki nie ma w sobie zadnego piekna, zadnej melodii...

niuniusiek > 26-07-2007, 16:30

ja Ci dam belkot!! toz to piekny jezyk poczatki trudne, ale sama zobaczysz z nauka norw. pojdzi bardzo szybko

Sol > 20-08-2007, 0:10

No kochane i oto jestem!!!!!!!!!! W norge, kraju moich odwiecznych snow marzen i co tam jeszcze :wink:

Strasznie zaniedbalam ta historie, ale to przez fotologa, jakby kogos interesowaly fotki i pobyt to szczegoly pod tym adresem http://www.fotolog.com/belikesol )

A poki co ja jestem zadowolona!

Zobaczymy jak bedzie dalej, ale przekonalam sie ze marzenia warto spelniac!!! Chocby dla wlasnej satysfakcji ze sie dalo rade, ze sie zobaczylo co sie chcialo zobaczyc, ze przy odrobinie szczescia i zaangazowania wszytsko jest mozliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zycze kazdej powodzenia!!!

Dzialajcie!!!

BUziaki :wink:

Sol > 01-09-2007, 12:27

No i jakos nie pisze bo wszystko jest na blogu Jedno jest pewne - nie warto oszukiwac przeznaczenia!!!! :lol: :lol: :lol:

Sol > 03-12-2007, 0:38

No i bedac w Norge kraju mojego "przeznaczenia" powinnam do Was pisac caly czas o tym jaka jestem szczesliwa...

a nie pisze, bo ostatnio musialabym zasmucac, czasami mam wrazenie ze to przeznaczenie sobie wlasnie wmowilam...

ale co nas nie zabije to nas wzmocni! :!:

bedzie jakos... :?

Gość > 03-12-2007, 18:26

Sol, ja ci juz mowilam, jak tam jechalas - kryzysy beda przychodzic. Ja sie ze Szwecji mialam plan wynosic 3 razy w ciagu pierwszego roku pobytu, a cos jednak sprawilo, ze zostalam i jakos od roku ani razu o przeprowadzce nie myslalam.

Yoanna > 03-12-2007, 18:33

tak to juz w zyciu jest, ze czasami jest pod gorke, ale to normalne i zaden kraj ci nie zagwarantuje ze bedzie zawsze lekko, latwo i przyjemnie. wiec tak jak mowisz - co nie zabije to wzmocni. a po kazdej burzy przychodzi slonce, glowa do gory, wkrotce bedzie lepiej
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna