• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

KASIK - to ja:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• KASIK - to ja:)

• Wątek zamknięty
  • KASIK - to ja:)
  • Re: KASIK - to ja:)

agulka > 20-12-2005, 3:33

ja sie pogubilam..za leniwa jestem zeby sprawdzic w Twojej historii... gdzie lecisz? tylko nie mow , ze na swieta do pl bo mnie trafi z zazdrosci..

i jak to zrobilas , ze sie drugiej cyfrowki dorobilas..heh, a ja ciagle 1 nie mam.. :lol:

kasik > 20-12-2005, 6:27

Wlasciwie nie wiem czy tu pisalam, ze lece na swieta do wujka do Massachusetts

Nie, nie do Pl niestety , ale szczerze mowiac chyba bym nie chciala znajac konsekwencje powrotu tutaj, byloby mi pewnie ciezej niz wytrzymac ten rok bez odwiedzin Polski. Dlatego od poczatku nastawialam sie, ze rok tu spedze bez przerwy.

Co do cyfrowki..nie pytaj, jestem splukana kompletnie, mam moze z $30 w sumie, mam nadzieje, ze mi wyplaca za te 2 tyg. z gory!!!

kasik > 21-12-2005, 15:15

Co ja dzisiaj zrobilam?? Wstalam 6.45 zamiast 7.45, nie wiem czemu, jestem pewna, ze budzik mialam na 7.45, az zaraz pojde sprawdzic. Wstalam w domu cisza, ciemno, wychodze na gore nikogo nie ma, patrze samochody stoja... o nie mysle what's goin on, szkola odwolana czy opozniona, wprawdzie za okniem bylo podejrzanie szaro (jeszcze sie dobrze nie rozwidnilo) ale ani sniegu, ani deszczu, nic. No i pokrecilam sie troche na gorze, zeszlam do kompa, znow na gore. Do kuchni wchodzi hostka i zdziwiona patrzy na mnie co ja tak wczesnie wstalam??? Ja oczy w slup i gdzie tam wczesnie, juz prawie 9, ona na mnie jak na glupia i mowie, ze dopiero bedzie 8...!! Jestem zla, bo zasnelam gdzies kolo 3 w nocy i jeszcze przez glupote o godzine sobie skrocilam sen!! A dlugi dzien mnie dzis czeka!!

Juz jutro lece do Bostonu, oczywiscie wszystko w proszku :roll:

Nawet pranie nie do konca zrobione, nie mowiac juz o tym, ze wieczorem jeszcze do malla powinnam jechac!

monica07 > 22-12-2005, 17:48

ja kiedyts polozylam sie po 17tej na napke bo padalam na twarz. SPalam i spalam i mi sie ta dobrze spalo. Budze sie, otwieram oczy - patrze na zegarku - 6;45. Myslalam ze wieczorem. Ze spalam prawie dwie godziny. Wiec wstalam, biore komorke dzwonie do Anity i sie pytam co robimy wieczorem. Ona zaspana, o co cha, itp. Nie szlo sie z nia dogadac. Zeszlam na dol, ciemno, nikogo nie ma. Oczy w slup, co sie dzieje..?

Okazalo sie ze spalam cala noc i to juz byl nastepny dzien rano.

agulka > 22-12-2005, 18:15

hehe..jestescie nieziemskie z tym spaniem. ja to zawsze jak jestem padnieta..szybko zasypia, ale potem na drugi dzien sie budze i nie wiem jaki mamy dzien... :lol:

kasik, a lecisz w ramach urlopu czy jak? eh, i tak zazdroszcze..bo chociaz kogos z rodziny bedziesz miala pod reka

martamaua > 22-12-2005, 21:01

Ja kiedys jak bylam mlodsza i spalam za dnia to budzac sie myslalam, ze juz jest nastepny dzien.A tu rozczarowanie, bo to ten sam.

Moja siorka tez tak myslala hehe

Gość > 23-12-2005, 0:58

Mi sie raz w zyciu zdazylo to co Monice ! niezla zajawka ,ale jaja bylam wypoczeta pozniej

kasik > 29-12-2005, 20:16

O Boze!

Od zeszlego czwartku mialam najlepszy czas w Ameyce!

Wszystko sie skonczylo wczoraj / dzisiaj rano.

Ja nie wiem co mnie tu jeszcze czeka, ale powoli wysiadam.

Po prostu nie moglo byc za dlugo tak pieknie.

agulka > 29-12-2005, 20:27

trzymaj sie dzielnie slonce, dasz rade

Gość > 29-12-2005, 20:38

Jak sadze cos z ta pipierdzielona rodzinka

Jak znajdziesz czas napisz co sie stalo ... 3maj sie
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia