-
-
Re: USA Październik 2012
nana > 22-09-2012, 20:11
[quote name="sylvia"]Co do mojej "historii" w końcu mam ponownie aktywny profil.
Teraz czekam, może jest jeszcze szansa na październik?![/quote]
Trzymam bardzo mocno kciuki zeby sie udalo!!! Moze tak wlasnie mialo byc zebys mogla trafic na naprawde super i warta Ciebie rodzinkeMysle ze pazdziernik jeszcze jak najbardzej realny. -
sylvia > 22-09-2012, 20:14
Nana dziękuje!
A jakby wyszło leciałabym 8 października wtedy co Ty i do Kalifornii, eh..
Przyjaciółka, znajomi i rodzina podbudowli mnie, że właśnie może to jeszcze nie była moja perfect host family, może czeka mnie coś jeszcze lepszego.
Będę szczęśliwa jeśli znajdę fajną i normalną rodzinę, nie mam jakichś wygórowanych wymagań -
cien_wiatru > 22-09-2012, 20:41
nana, ja też miałam podpiete tylko D-2019 i opłate Sevis, więc jak mnie w poniedziałek wpuszczą to Ciebie też! haha Więc trzymaj za mnie kciuki, bo jak na razie same problemy! Okazało się, że przysłali mi małą walizke zamiast średniej i za chiny się w nią nie zapakuje, także jutro centrum handlowe wita i szukanie na gwałt nowej walizki...
Syliwa, trzymamy wszyscy kciuki, żeby w końcu Ci się poszczęściło -
sylvia > 22-09-2012, 20:47
cien_wiatru a ja trzymam kciuki za poniedziałek!
Co do walizki ja kupiłam mega dużą (pospieszyłam się) w Carrefour za 70zł więc jeśli masz gdzieś w okolicy to warto zajrzeć -
nana > 23-09-2012, 12:16
[quote name="cien_wiatru"]nana, ja też miałam podpiete tylko D-2019 i opłate Sevis, więc jak mnie w poniedziałek wpuszczą to Ciebie też! haha Więc trzymaj za mnie kciuki, bo jak na razie same problemy! Okazało się, że przysłali mi małą walizke zamiast średniej i za chiny się w nią nie zapakuje, także jutro centrum handlowe wita i szukanie na gwałt nowej walizki...
Syliwa, trzymamy wszyscy kciuki, żeby w końcu Ci się poszczęściło[/quote]
uff no to mnie uspokoilasbo juz mialam wizje jak mnie cofaja z lotniska bo nie mam tam czegos podpietego trzymam mocno kciuki i nie moge sie doczekac relacji!!
wogole podgladnelam Cie na FB- ja Ty jestes ładna!!!
sylvia byloby super jakbysmy razem lecialy, no ale trudno jeszcze zdazymy sie spotkac na kawke za oceanem, zobaczysz! -
DominikaDomi > 23-09-2012, 14:51
Zapisz sie jeszcze do jakiejs agencji sylvia. Zawsze zwiekszysz swoje szanse.
Swoja droga ja juz napisalm do biura o zmiane daty wyjazdu na marzec. Moze moglam jeszcze poczekac, ale za bardzo mnie to stresowalo. codziennie pisalam do bira, ze nie mam zadnej rodzinki etc, a oni nic. Wiec postanowilam jux zmienic. Oby w marcu mi sie udalo. -
cien_wiatru > 23-09-2012, 17:23
Cytat:uff no to mnie uspokoilas
bo juz mialam wizje jak mnie cofaja z lotniska bo nie mam tam czegos podpietego trzymam mocno kciuki i nie moge sie doczekac relacji!!
wogole podgladnelam Cie na FB- ja Ty jestes ładna!!!
Nie martw się, ja mam też mam takie wizje cały czas, albo że mnie cofną bo kupiłam sobie budzik i wezmą to za jakąś bombe albo coś haha także to chyba normalne
Ojaaaacie, dzięęęęęęęęęękuje, ale wcale tak nie jest) :* -
DominikaDomi > 25-09-2012, 14:53
Kiedy juz zmienilam date swojego wylotu na marzec odezwala sie do mnie rodzinka z great au pair. Sa w innej agencji niz ja, ale zawsze moge sie przeniesc. Host mama jest Polska i byla kiedys Au Pair. mieszkaja 15 minut od bostonu. Jeszcze z nimi nie rozmawialam na razie piszemy, ale chca sie umowic na skype. Staram sie nie ekscytowac, ale troche to trudne. Nastawilam sie juz na am rzec i nagle odzywa sie do mnie rodzina, ktora wydaje sie byc bardzo mila. Wiek dzieci idealny bo 4 i 6 lat.
Zobaczymy jak to sie potoczy dalej. -
Nimell > 25-09-2012, 16:17
Dominika ta sama rodzina odezwała się do mojej kumpeli która jest w USA i jest w rematchu i pisali, że potrzebują kogoś od zaraz. Tobie też tak napisali? Ale generalnie podejrzewamy scam. -
DominikaDomi > 25-09-2012, 16:21
nie mi napisali, ze potrzebuja kogos od konca pazdziernika. dobrze, ze to forum istnieje.
a twoja kumpela nie zdecydowala sie na nich? cos z nimi nie tak?
kurde bo dziwi mnie to, ze moze to byc scam. pisali mi ze sa w agencji APiA.