• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA Październik 2012

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• USA Październik 2012

• USA Październik 2012
  • Re: USA Październik 2012

nana > 22-09-2012, 20:11

[quote name="sylvia"]Co do mojej "historii" w końcu mam ponownie aktywny profil.

Teraz czekam, może jest jeszcze szansa na październik?![/quote]

Trzymam bardzo mocno kciuki zeby sie udalo!!! Moze tak wlasnie mialo byc zebys mogla trafic na naprawde super i warta Ciebie rodzinke Mysle ze pazdziernik jeszcze jak najbardzej realny.

sylvia > 22-09-2012, 20:14

Nana dziękuje!

A jakby wyszło leciałabym 8 października wtedy co Ty i do Kalifornii, eh..

Przyjaciółka, znajomi i rodzina podbudowli mnie, że właśnie może to jeszcze nie była moja perfect host family, może czeka mnie coś jeszcze lepszego.

Będę szczęśliwa jeśli znajdę fajną i normalną rodzinę, nie mam jakichś wygórowanych wymagań

cien_wiatru > 22-09-2012, 20:41

nana, ja też miałam podpiete tylko D-2019 i opłate Sevis, więc jak mnie w poniedziałek wpuszczą to Ciebie też! haha Więc trzymaj za mnie kciuki, bo jak na razie same problemy! Okazało się, że przysłali mi małą walizke zamiast średniej i za chiny się w nią nie zapakuje, także jutro centrum handlowe wita i szukanie na gwałt nowej walizki...

Syliwa, trzymamy wszyscy kciuki, żeby w końcu Ci się poszczęściło

sylvia > 22-09-2012, 20:47

cien_wiatru a ja trzymam kciuki za poniedziałek!

Co do walizki ja kupiłam mega dużą (pospieszyłam się) w Carrefour za 70zł więc jeśli masz gdzieś w okolicy to warto zajrzeć

nana > 23-09-2012, 12:16

[quote name="cien_wiatru"]nana, ja też miałam podpiete tylko D-2019 i opłate Sevis, więc jak mnie w poniedziałek wpuszczą to Ciebie też! haha Więc trzymaj za mnie kciuki, bo jak na razie same problemy! Okazało się, że przysłali mi małą walizke zamiast średniej i za chiny się w nią nie zapakuje, także jutro centrum handlowe wita i szukanie na gwałt nowej walizki...

Syliwa, trzymamy wszyscy kciuki, żeby w końcu Ci się poszczęściło [/quote]

uff no to mnie uspokoilas bo juz mialam wizje jak mnie cofaja z lotniska bo nie mam tam czegos podpietego trzymam mocno kciuki i nie moge sie doczekac relacji!!

wogole podgladnelam Cie na FB- ja Ty jestes ładna!!!

sylvia byloby super jakbysmy razem lecialy, no ale trudno jeszcze zdazymy sie spotkac na kawke za oceanem, zobaczysz!

DominikaDomi > 23-09-2012, 14:51

Zapisz sie jeszcze do jakiejs agencji sylvia. Zawsze zwiekszysz swoje szanse.

Swoja droga ja juz napisalm do biura o zmiane daty wyjazdu na marzec. Moze moglam jeszcze poczekac, ale za bardzo mnie to stresowalo. codziennie pisalam do bira, ze nie mam zadnej rodzinki etc, a oni nic. Wiec postanowilam jux zmienic. Oby w marcu mi sie udalo.

cien_wiatru > 23-09-2012, 17:23

Cytat:uff no to mnie uspokoilas bo juz mialam wizje jak mnie cofaja z lotniska bo nie mam tam czegos podpietego trzymam mocno kciuki i nie moge sie doczekac relacji!!

wogole podgladnelam Cie na FB- ja Ty jestes ładna!!!

Nie martw się, ja mam też mam takie wizje cały czas, albo że mnie cofną bo kupiłam sobie budzik i wezmą to za jakąś bombe albo coś haha także to chyba normalne

Ojaaaacie, dzięęęęęęęęęękuje, ale wcale tak nie jest ) :*

DominikaDomi > 25-09-2012, 14:53

Kiedy juz zmienilam date swojego wylotu na marzec odezwala sie do mnie rodzinka z great au pair. Sa w innej agencji niz ja, ale zawsze moge sie przeniesc. Host mama jest Polska i byla kiedys Au Pair. mieszkaja 15 minut od bostonu. Jeszcze z nimi nie rozmawialam na razie piszemy, ale chca sie umowic na skype. Staram sie nie ekscytowac, ale troche to trudne. Nastawilam sie juz na am rzec i nagle odzywa sie do mnie rodzina, ktora wydaje sie byc bardzo mila. Wiek dzieci idealny bo 4 i 6 lat.

Zobaczymy jak to sie potoczy dalej.

Nimell > 25-09-2012, 16:17

Dominika ta sama rodzina odezwała się do mojej kumpeli która jest w USA i jest w rematchu i pisali, że potrzebują kogoś od zaraz. Tobie też tak napisali? Ale generalnie podejrzewamy scam.

DominikaDomi > 25-09-2012, 16:21

nie mi napisali, ze potrzebuja kogos od konca pazdziernika. dobrze, ze to forum istnieje.

a twoja kumpela nie zdecydowala sie na nich? cos z nimi nie tak?

kurde bo dziwi mnie to, ze moze to byc scam. pisali mi ze sa w agencji APiA.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia