• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
  • Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

MONIKA > 07-12-2005, 18:29

hosci wyslali paczke do twego domu Aga????

WoW!

MONIKA > 07-12-2005, 18:32

Nie martw sie, ja mam np plan, zeby wyslac na last minute, aby doszlo zaraz przed Swietami, bo nie chce, zeby otwierali te prezenty "przed czasem". Maja byc akurat pod choinke.

agulka > 07-12-2005, 18:33

niom..kupili im koszyk slodkosci znanych ze stanu Ohio, tu ponoc jedna z najwiekszych tego rodzaju fabryka czy cos tam takiego.. paula dorzucila troszke kosmetykow a maluchy laurki

teraz to az sie czuje jak wyrodna corka bo ja sie tak paczka do domu nie przejmowalam jak oni :oops:

agulka > 07-12-2005, 18:35

tzn kiedy wysylasz? moze ja tez tak zrobie i udam, ze taki mialam zamiar od samego poczatku :lol: na 3-5 dni nadam i dostana 24 grudnia

MONIKA > 07-12-2005, 18:47

Nie, no przeciez prezenty sa pod choinke, a nie dwa tygodnie przed!

agulka > 08-12-2005, 17:36

czy ktos z was przebywajac za granica robil zakupy na merlin.pl ??? pytam, bo chce sobie kilka rzeczy zakupic, wiem juz ze mozna.. tyle tylko, ze nie wiem, jak to jest z ta przesylka z pl do usa.. dochodzi...czy nie :roll:

MONIKA > 08-12-2005, 17:56

Tak, mam dwie ksiazki z merlina!

agulka > 08-12-2005, 18:02

thx Monia, ja tez na ksiazki tam poluje... bo pierscionkow chyba tam nie maja :wink: :lol:

agulka > 08-12-2005, 21:43

wlasnie dzwonilam sie pytac jak to wyglada z paczka na poczcie amerykanskiej.. bo u mnie na niedziele zapowiadaja sniezyce.. a ja mam od siebie ponad godzine na lotnisko.. wiec.. porownalam ceny amerykanskiej poczty z poczta pl tutaj i wyszlo to samo.. w razie czego wysle z tej us poczty..ale ..

pytalam jak to jest z dostawa.. i dowiedzialam sie, ze jesli paczka jest ciezsza niz 4lb. to niekoniecznie dojdzie na 3-5 dni nawet jak sie taka opcje wybierze.. bo okres swiat jest napiety i takie tam... no i kurde mam dylemat..

eh zla jestem bo sie lenilam z ta paczka..a teraz nie wiem, czy na gwiazdke dojdzie ;(

martamaua > 08-12-2005, 21:58

A ja dzis zaszalalam po sklepach i kupilam sobie rzeczy mi niezbedne:waciki,tonik itd.itd. Co potrzebowalam duzo wczesniej a wybrac sie nie moglam.

A ze wzielam moja mala niunie to dostala naklejki,komplecik bielizny i bluzeczke z H&M.A niech sie cieszy

Dzien dobroci mialam
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia