-
-
Re: Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?
agulka > 31-01-2006, 21:07
moja 2 latka je jak prosiak..gdybym nie musiala po niej sprzatac to by mnie to nie obchodzilo.. ale ja jej powiedzialam, ze jak nie zacznie normalnie jesc, to jej zabiore jedzenie.. bo moja to przechodzi ludzkie pojecie.. cala kuchnia zawalona jak ona je fujjjjjj -
MONIKA > 02-02-2006, 19:49
Jak dzieci maja jesc ladnie skoro wiekszosc hostow o uzywaniu noza i widelca pojecia nie ma! :lol: -
oliwka911gt > 02-02-2006, 23:26
moi paleczkami jedza :lol:
widelca i noza to ja uzywam, a dziecko mi iz wezmie do reki woli lapami jesc :? -
agulka > 03-02-2006, 20:46
mnie to nawet dobija jak mlody mlaska..ale ja to juz chyba przewrazliwiona jestem -
monica07 > 03-02-2006, 20:49
moja 8latka wysypuje sobie na talerz sproszkowany parmezan i palcami wyjada. :roll:
dlaczego nie ma znaczka <rzyga>? -
oliwka911gt > 04-02-2006, 7:40
zastanawialm sie gdzie to umiescic. do dobrego tonu to nie nalezy. ostanio (czyli dzisaj) z malum szperalam w jego jednym z pudelek z zabawakami i wiecie co znalazlam: mini rozaniec, taki maly drewniany. rozumiem ze tu sie nic nie szanuje, ale takich rzeczy do zabawy to sie dzieciok nie daje. tak samo jak maly ostnio mial radoche bo znlalz monete i rzucal nia gdzie popadnie.
8O 8O 8O -
MONIKA > 04-02-2006, 21:12
Moi mali kochaja lizac monety. Wkladaja do geby i sobie liza, tlumacze, ze brudne, ze okropne, ale co tam. Nie moja geba, nie? :lol: -
agulka > 05-02-2006, 3:27
a moja mala zjadla dzisiaj na zakupach raczke od wozka..tzn, ta gumowata czesc.. zrobila to ze zlosci, ze jej nie chciala mama wysadzic z lozeczka.. o zgrozo... -
oliwka911gt > 06-02-2006, 4:33
najlepszy byl dzisaj maly na lunchu (w kazda niedziele na lunch do chinskiej jezdzimy ze znajomymi hostow) wzial miesko do buzi pogryzl, przezul i wyplul :roll: -
Caroline > 06-02-2006, 15:08
Ja tu juz kilka razy widzialam rozaniec na szyi jako wisiorek, ozdoba... :roll:
Swietojebliwa nie jestem ale to mnie razilo i to bardzo...