• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mam matching ;D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Mam matching ;D

• Mam matching ;D
  • Re: Mam matching ;D

jadlasiebie > 09-06-2009, 23:21

chodzi o to,ze oni rano wstaja i chca bym ja była tez wyspana jak bede z dziecmi-tyle tylko ,ze dla mnie 10:30 w domu nie równa się pojsciu spać, wiec w sumie moge kłasc sie o 4,wiec mogłabym tez do tej godziny sie bawic na miescie-no ale. i oni sie boją,ze moze mi sie cos stać. -tak umotywowali.

agulka > 09-06-2009, 23:25

ok, przykladowo idziesz do kina na 8 pm.. film sie konczy po 10 pm , do domu wracasz o 11 pm.. i co juz zlamalas ten ich klasztorny regulamin? chore.

niektorym wystarcza 5 godzin snu i tez jest ok. nigdy w zyciu nie zgodzilabym sie pojechac do rodziny, ktora mi ustala godziny powrotu do domu. ja we wlasnym domu tak nie mialam

89dzoana89 > 09-06-2009, 23:28

No godz policyjna niezbyt fajna;/

dominikan@ > 09-06-2009, 23:31

Dla mnie to już zły znak. I dziwne ze się jeszcze tłumaczą. Kiedyś pewnie nie zwróciła bym na coś takiego uwagi ale jako doświadczona au pairka teraz wiem z własnego doświadczenia że bardzo często właśnie wieczorami au pairki spotykają się z innymi au pairkami. Bo to jedyne wolne wspólne chwile.

Co do godzin snu to ja uwielbiam spać! i śpie min 10h

jadlasiebie > 09-06-2009, 23:32

kurcze nastraszyłyscie mnie teraz i nie wiem,co mam zrobić.....

dominikan@ > 09-06-2009, 23:35

Przemyśl to sobie i nie sugeruj sie tym co my tutaj wypisujemy. Każdy ma inne podejście do wielu rzeczy. I nie koniecznie to co nie podoba sie nam musi nie podobac się tobie.

agulka > 09-06-2009, 23:48

zgadzam sie. kazdy ma swoje zdanie. a forum jest od jego wyrazenia. ty masz podjac swoja decyzje

tak jak pisze dominikan@ wieczorami czesto ma sie ochote wyjsc, chocby na chwile, odpoczac od domu, dzieci..

ja nie mowie, ze masz wracac o 5 rano..ale z ta 10 :30 i 11:30 w weekendy to grubo przesadzili. jesli o mnie chodzi, to ja wychodze z domu dopiero po 9pm...

teraz moze sie wydawac, ze jest ok, bo bedziesz siedziala w domu itd. ze w weekendy tez nie bedziesz tak pozno imprezowala itd.

ale nie oszukujmy sie...te zasady sa dobre dla kogos kto prowadzi klasztorny tryb zycia... bez urazy dla nikogo bo tez czasem lubie zostac w domu i poczytac..

swiadomosc, ze mam nad soba godziny by mnie wykonczyla.

jadlasiebie > 09-06-2009, 23:50

dobija mnie jeszcze jedno--- o czym zapomniałam napisac- jesli przyjade innego dnia niz 21 czyli nd- to bede musiała sama do nich do domu przyjechac,bo nie bedzie miał mnie kto z lotniska odebrac...

marlenao > 09-06-2009, 23:53

to juz przesada! osoba z innego kraju przyjezdza na rok a oni co ;/ mogliby sie zwolnic na ta godzinke czy dwie z pracy i przyjechac :/

agulka > 09-06-2009, 23:53

milusinscy widze jak mozna zostawic operke sama sobie, skoro nie zna okolic i jedzie do nich 1 raz?!

na mnie podzialalyby juz te godz - ja bym tam nie pojechala. jest milion rodzin z normalnymi warunkami.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia