-
-
Re: wybory rodzinek...
asiafrugo > 16-04-2008, 18:10
Ja z moimi gadałam 45 minut na skypeale nie tylko o mojej przyszłej pracy u nich; tak ogólnie troche o Polsce troche o studiach...o wszystkim i o niczym -
Yoanna > 16-04-2008, 18:18
ja z moim obecnym hostem na szczescie przez tel nie gadalam :wink: ale za to bylo spotkanie w 4 oczy i rozmowa trwala hmm... calosc nie wiecej niz 5 min. za to z ich operka sie nagadalam :lol: -
Yoanna > 16-04-2008, 18:18
ja z moim obecnym hostem na szczescie przez tel nie gadalam :wink: ale za to bylo spotkanie w 4 oczy i rozmowa trwala hmm... calosc nie wiecej niz 5 min. za to z ich operka sie nagadalam :lol: -
Vorissa > 21-04-2008, 17:32
No i mam nowe informacje.
Z pewnych ważnych względów trudno mi wyjechać na u pair już w czerwcu. Znaczy się, w czerwcu i lipcu spokojnie mogłabym być, jednakże w sierpniu MUSZĄ być w PL. Dlatego... postanowiłam szukać co? na summer na czerwiec/lipiec (w?tpię czy znajdę, je?li do końca maja nie znajdę nic to zacznę szukać pracy w sklepach itd) a potem od wrze?nia na rok albo jako? tak.
:? -
Vorissa > 21-04-2008, 17:32
No i mam nowe informacje.
Z pewnych ważnych względów trudno mi wyjechać na u pair już w czerwcu. Znaczy się, w czerwcu i lipcu spokojnie mogłabym być, jednakże w sierpniu MUSZĄ być w PL. Dlatego... postanowiłam szukać co? na summer na czerwiec/lipiec (w?tpię czy znajdę, je?li do końca maja nie znajdę nic to zacznę szukać pracy w sklepach itd) a potem od wrze?nia na rok albo jako? tak.
:? -
Yoanna > 21-04-2008, 18:46
a na ile musisz byc w sierpniu? moze rodzinka by sie zgodzila na maly urlopik -
Yoanna > 21-04-2008, 18:46
a na ile musisz byc w sierpniu? moze rodzinka by sie zgodzila na maly urlopik -
idril > 21-04-2008, 19:56
czyby jakas przewidywana poprawka?! :lol:
zartuje!
kto wie moze znajdziesz rodzine ktora tez Ci da sierpien wolny tak jak moi?!
a tak realistyczniej to jesli to kilka dni czy tam tydzien nawet to moze lepiej dogadac sie z rodzina na temat urlopu w tych dniach?!
ja mysle ze nie powinno byc z tym wielkiego problemu. na pewno znajda sie rodziny ktore by na to poszly -
idril > 21-04-2008, 19:56
czyby jakas przewidywana poprawka?! :lol:
zartuje!
kto wie moze znajdziesz rodzine ktora tez Ci da sierpien wolny tak jak moi?!
a tak realistyczniej to jesli to kilka dni czy tam tydzien nawet to moze lepiej dogadac sie z rodzina na temat urlopu w tych dniach?!
ja mysle ze nie powinno byc z tym wielkiego problemu. na pewno znajda sie rodziny ktore by na to poszly -
Vorissa > 21-04-2008, 21:02
Raczej nie - potrzebuję jakie? 3 dni wolnego w okolicach 8 sierpnia bo mam wesele, a potem tak od 15 sierpnia do końca - nie wydaje mi sie, żeby jaka? rodzinka mi dała aż tyle wolnego.
Zobaczę... może się co? nawinie...