• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

wybory rodzinek...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• wybory rodzinek...

• wybory rodzinek...
  • Re: wybory rodzinek...

asiafrugo > 16-04-2008, 18:10

Ja z moimi gadałam 45 minut na skype ale nie tylko o mojej przyszłej pracy u nich; tak ogólnie troche o Polsce troche o studiach...o wszystkim i o niczym

Yoanna > 16-04-2008, 18:18

ja z moim obecnym hostem na szczescie przez tel nie gadalam :wink: ale za to bylo spotkanie w 4 oczy i rozmowa trwala hmm... calosc nie wiecej niz 5 min. za to z ich operka sie nagadalam :lol:

Yoanna > 16-04-2008, 18:18

ja z moim obecnym hostem na szczescie przez tel nie gadalam :wink: ale za to bylo spotkanie w 4 oczy i rozmowa trwala hmm... calosc nie wiecej niz 5 min. za to z ich operka sie nagadalam :lol:

Vorissa > 21-04-2008, 17:32

No i mam nowe informacje.

Z pewnych ważnych względów trudno mi wyjechać na u pair już w czerwcu. Znaczy się, w czerwcu i lipcu spokojnie mogłabym być, jednakże w sierpniu MUSZĄ być w PL. Dlatego... postanowiłam szukać co? na summer na czerwiec/lipiec (w?tpię czy znajdę, je?li do końca maja nie znajdę nic to zacznę szukać pracy w sklepach itd) a potem od wrze?nia na rok albo jako? tak.

:?

Vorissa > 21-04-2008, 17:32

No i mam nowe informacje.

Z pewnych ważnych względów trudno mi wyjechać na u pair już w czerwcu. Znaczy się, w czerwcu i lipcu spokojnie mogłabym być, jednakże w sierpniu MUSZĄ być w PL. Dlatego... postanowiłam szukać co? na summer na czerwiec/lipiec (w?tpię czy znajdę, je?li do końca maja nie znajdę nic to zacznę szukać pracy w sklepach itd) a potem od wrze?nia na rok albo jako? tak.

:?

Yoanna > 21-04-2008, 18:46

a na ile musisz byc w sierpniu? moze rodzinka by sie zgodzila na maly urlopik

Yoanna > 21-04-2008, 18:46

a na ile musisz byc w sierpniu? moze rodzinka by sie zgodzila na maly urlopik

idril > 21-04-2008, 19:56

czyby jakas przewidywana poprawka?! :lol:

zartuje!

kto wie moze znajdziesz rodzine ktora tez Ci da sierpien wolny tak jak moi?!

a tak realistyczniej to jesli to kilka dni czy tam tydzien nawet to moze lepiej dogadac sie z rodzina na temat urlopu w tych dniach?!

ja mysle ze nie powinno byc z tym wielkiego problemu. na pewno znajda sie rodziny ktore by na to poszly

idril > 21-04-2008, 19:56

czyby jakas przewidywana poprawka?! :lol:

zartuje!

kto wie moze znajdziesz rodzine ktora tez Ci da sierpien wolny tak jak moi?!

a tak realistyczniej to jesli to kilka dni czy tam tydzien nawet to moze lepiej dogadac sie z rodzina na temat urlopu w tych dniach?!

ja mysle ze nie powinno byc z tym wielkiego problemu. na pewno znajda sie rodziny ktore by na to poszly

Vorissa > 21-04-2008, 21:02

Raczej nie - potrzebuję jakie? 3 dni wolnego w okolicach 8 sierpnia bo mam wesele, a potem tak od 15 sierpnia do końca - nie wydaje mi sie, żeby jaka? rodzinka mi dała aż tyle wolnego.

Zobaczę... może się co? nawinie...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia