-
-
Re: zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...
idril > 18-01-2008, 1:50
z ta nadgorliwoscia to ja tak to wlasnie odczuwam.
smieszne to jakies wszystko. bo sama na prawde lubie jak rodziny w miare regularnie mi odpisuja na maila i takie tam.
ale bez przesady!
kurcze dziwne to.
ale w razie czego to Grizzly dziekibede pamietac!
co do odpowiedzi to ona wie ze ja najwczesniej po 20 maja moge. zreszta sama ma w profilu ze od czerwca kogos poszukuje.
smieszne. -
Yoanna > 18-01-2008, 3:09
no sa takie rodzinki... ta moja z londynu u ktorej bylam po liceum.. wymienilismy w marcu kilka maili, hostka zadzwonila i potem jak sie ugadalysmy to naciskala zebym bilet zabukowala :lol: -
idril > 18-01-2008, 17:22
no dostalam znow dlugiego maila od tych z Watford i im bardzo odpowiada data na ktora chciablym przyjechac, w ogole moja osoba. powiedzieli ze sa mna na serio zainteresowani.
no i ja nimi.
i teraz mnie sie pytaja ile oczekiwalabym pieniedzy od nich. no i ja teraz mysle ile by tutaj.
25godzin
czasem overtimesy
jak sygerujeci ile?! dziwna sytuacja bo to chyba zazwyczaj pracodaca proponuje kase nie?!
w proflu swoim maja ze placa dobrze.
jakie sugestje?! -
idril > 18-01-2008, 18:04
strzele sobie w leb
co robic?!
pisze do mnie teraz ta molestujaca mnie polka
mowi ze wydaje jej sie przeurocza osoba. ale ze nie mozna tak jednoznacznie nic powiedziec z maili i telefonu to ona by chciala sie ze mna spotkac, historia sie powtarza?!, ale ale w warszawie najpierw a poznije bym pojechala na kilka dni do Londynu na ich koszt, bo jak ona pisze 'chodzi nie tylko o dobro dzieci ,ale Twoj komfort i szczescie takze'
no i na koncu pada znienawidzone dla mnie pytanie
jakie sa twoje oczekiwania finansowe.
sie pochlastam
dziewczyny jak to wsyztko rozegrac zeby bylo dobrze?!
no jak?!
bo tak zastanawiajac sie to ja nie wiem juz w sumie ktora rodzina mi sie bardziej podoba.
no ja juz zglupialam
BLAGAM O JAKIES RADY! -
Yoanna > 18-01-2008, 19:10
a u tej polki ile godzin? i w ogole wez jeszcze raz bo ja skleroza - napisz jakie dzieci tu i tu i co ogolnie oferuja. a polka w jakiej dzielnicy?
co do watford to ja bym zazyczyla 80f -
Ninka Jones > 18-01-2008, 19:41
tez uważam że w Watford 80 Ł.
bo to bogaty zak?tek Londynu, w sumie nawet nie Londynu.
poza tym, do centrum daleko, a w Londynie i tak więcej proponuj? niż te standartowe 60. -
idril > 19-01-2008, 0:12
rodzina z Watford:
dwoch chlopcow (8 i 10 lat), 25godzin, rodzina lekarzy
rodzina ta od polki:
mieszkaja w centrum Londynu, 25-30h, dziewczynka 8 lat i chlopiec 3 latka. rodzice zajmuja sie kreowaniem image firm roznych.
oboje oferuja kursy (Ci z Watford wyslali i nawet linki szkol ktore mi polecaja), nie maja nic przeciwko extra work.
lekarze zaznaczyli ze czasem bede proszona o overtime (dodakoto platne) kiedy cos im wyskoczy w szpitalu (jakis przypadek dziwny czy nagla operacja).
nic mi wiecej nie przychodzi do glowy.
jak cos pytajacie -
Vorissa > 19-01-2008, 0:20
ja mialam na oku taka fajna rodzinke co sie miala odezwac po nowym roku i nic ciula, nie odezwali sie :lol: :lol: :lol: :lol:
ale jest ze 3 inne, i tez mam problem, jasna cholerka, chyba zaloze swoj watek :lol: :lol: :lol: -
Ninka Jones > 19-01-2008, 0:20
a z Watford to Angole? -
idril > 19-01-2008, 1:01
w zasadzie tak. tzn nie polacy. ale jacys tacy ciemni troche.