-
-
Re: Cos od Marzenki :D
Yoanna > 07-06-2007, 22:43
kotek a czemu mialabys nie dac rady? nie pierwszy raz jedziesz i nie drugi :wink:
a z opisywaniem dzien po dniu to nie sciemniaj bo o ile kojarze to mialas noworoczne postanowienie codziennie uploadowac foto na flogu? hehehheheh
no a w ogole to juz sie nie moge doczekac kiedy przyjedziesz bo sie stesknilam, prawie rok cie nie widzialam kobieto! i tym razem prosze kupic ang sim karte. w o2 to bede dzwonic hehehhee -
(-:MARZENA:-) > 08-06-2007, 19:37
zrozumiano....kupic karte w o2...zapisano... LOL
tez sie za toba KOCHANIE stesknilam ;P;P;P tak sobie mysle ze spotkac moglybysmy sie powiedzmy kolo 14 lipca....bo mysle ze wyjazdy w pierwszy weekend sobie odpuszcze i posiedze w domku... na razie nie moge myslec o niczym innym jak o sesji..o zgrozo- bedzie rzez :roll: -
Yoanna > 08-06-2007, 20:05
mi pasuje bo wczesniej moja mama u mnie bedzie takze bede robic za przewodnika ;P
ja na twoim miejscu sesja bym sie nie martwila bo wiem ze dasz rade
sijuuuuuu soooooon -
(-:MARZENA:-) > 08-06-2007, 23:32
ja bym taka pewna nie była -
(-:MARZENA:-) > 09-06-2007, 19:53
milam opisywac...opisuje...pokazalam dzis mojej mamusi bilet...a ona patrzy a tam blad w nazwisku....fuck... no ale hosci twierdza ze to nic takiego i jutro w tej sprawie beda dzialac ;P we will see...cale szczescie ja za to nie place -
Gość > 09-06-2007, 20:58
Na dzien dzisiejszy to nic takiego, moj ex zamowil mi bilet w zeszlym roku tez ze zla pisownia (literki poprzestawiane), dupek jeden, ale na lotnisku powiedzieli, ze spoko.
Niedlugo jednak na przyklad SAS wprowadza zasady co do tego - i bedzie sie za zmiane nazwiska placic, bo jak nie, to nigdzie sie nie poleci. -
Yoanna > 09-06-2007, 22:33
ja w tamtym roku tez sie martwilam jak z hostami do wloch lecialam bo moja inteligentna hostka kupila mi bilet na imie... yoanna :lol: -
(-:MARZENA:-) > 24-06-2007, 12:47
problems, problems, problems...... dunno what to do dunno what to say
ulalam jeden egzamin, poprawka 3 wrzesnia, jutro sie dowiem czy zdalam drugi (mam nadzieje ze tak).......ciagle 3 egzaminy przede mna....bedzie jazda jak nigdy :/ .... za tydzien wylot....ay -
(-:MARZENA:-) > 24-06-2007, 12:48
ktos ma pomysl jak sie nauczyc historii psychologii w jeden dzien? :roll: -
Migotka > 24-06-2007, 13:27
ciezka sprawa... ale nic tylko kuc i kuc.. chyba innego wyjscia nie ma.. zaopatrzyc sie w litry kawy, jakies napoje energetyzujace..
Powodzenia.