• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Cardiff, Bristol

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Spotkania

• Cardiff, Bristol

• Cardiff, Bristol
  • Re: Cardiff, Bristol

Nimell > 05-06-2012, 22:36

hahaha Buuzia dobrze ją załatwiłaś, ale rzeczywiście szybko się zorientowała, że Cie nie ma! Dobrze, że uciekłaś bez słowa, zero szacunku dla takich potworów :evil:

Buuzia > 06-06-2012, 0:03

postąpiłam z nią tak jak ona ze mną też wychodziła bez słowa, kiedy był mój czas/dzień wolny, nie mówiła że wychodzi ani kiedy wróci jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie jak to w naszym kraju mówią )

Klaudia1993 > 13-06-2012, 18:54

Witam.

Mieszkam w Chepstow i bardzo chetnie bym się spotkała z jakąś Polską au-pair

ayaa > 13-06-2012, 20:28

Jak już pisałam będę w Kingston Seymour od 3 lipca (na mapie mi wyszło 37min drogi samochodem) i chętnie bym się spotkała

Klaudia1993 > 13-06-2012, 22:00

jak możesz to napisz do mnie na priv

justy.29 > 19-07-2012, 12:33

[quote name="ayaa"]szkoda może ktoś będzie w okolicy?[/quote]

czesc jestem au pair w flax bourton, a z tego co sie orientuje to clevedon jest calkiem blisko takze jesli chcialabys sie spotkac to daj znac.

ayaa > 19-07-2012, 23:03

Taaak! Ja potrzebuje tu kogoś! TYlko, że u mnie lipa trochę z czasem

martuska > 30-07-2012, 23:45

hej dziewczyny!

Jestem au pair od 20 lipca w Mangotsfield na obrzezach Bristolu.Chetnie poznam tu kogos nowego,jesli jestescie zainteresowane to piszcie.

AnitaCardiff > 15-06-2013, 11:38

Hello,

Jest ktoś teraz w Cardiff? Jeśli tak to chętnie poznam nowe operki, jestem tutaj tylko tydzień i nie znam nikoguśko.

Mój e-mail: <a href="mailto:judyta_domagala@onet.eu">judyta_domagala@onet.eu</a>

See you

Shiba > 22-08-2013, 0:18

Hej wszystkim

Od września będę mieszkać niedaleko Exeter, ale bardzo chętnie spotkałabym się z kimś powiedzmy w Bristolu w weekend

Czy ktoś zamierza operkować w okolicy? Fajnie by było z kimś się kontaktować, spotkać itp.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna