-
-
Re: Zmiany na forum, propozycje
adziszkowa > 29-02-2012, 19:19
Nie wiem czy jest taka mozliwosc, ale moze niech kazdy kraj ma swoje moderatora? ja np. bardzo duzo sie udziela w USA i jestem na bierzaco co do reszty dzialow jak ciekawosci historie zyciowe itp to mysle, ze zaglada kazda osoba, ktora wchodzi na forum dosc regularniewiec tutaj nie byloby problemu ponadto zawsze inni uzytkownicy moga przeslac linka z tematem, ktory sie powiela bo mimo wchodzenia na forum codziennie nikt nie jest wstanie czytac i przegladac wszystkiego na bierzaco. Pozdrawiam -
adziszkowa > 29-02-2012, 19:26
Przejrzalam jeszcze raz ile jest krajow i aktywnosc jaka jest w poszczegolnych wiec mysle, ze nawet do wszystkich nie trzeba mysle, ze wystarczy zeby byly do : Francji, Hiszpanii, Holandii, Irlandii, Niemiec, USA i Wielkiej Brytanii. W innych krajach jest tak malo postow, ze nie ma zagrozenia zasmiecenia forum, a nawet gdyby takie sygnaly sie pojawialy dosc latwo przy 10 tematach zrobic porzadek. Co o tym myslicie dziewczyny? Czy 7 moderatorow to by byla odpowiednia ilosc? Warto zeby te osoby byly zgrane ustalily miedzy soba co nieco i dzialaly w ten sam sposob tzn. jakis regulamin, ktorego sie trzymaja. -
angelaa > 29-02-2012, 19:42
zobaczymy co Berdys zadecydujea wtedy osoby zainteresowane podzielą się obowiązkami i tyle -
Astrid > 29-02-2012, 20:01
O, jest nadzieja, że coś się poprawi! W razie czego chętnie pomogę -
martamaua > 01-03-2012, 12:44
[quote name="berdys"]Przepraszam ze jestem taki nie refolmowalny ale kazdy musi za czyms gonic innym w zyciu.[/quote]
A ja dalej bede wredna :twisted:
To jesli gonisz za czyms innym w zyciu, oddaj paleczke innemu adminowi, bo sa osoby, na ktore ludzie nie beda musieli czekac 2-3 tyg.
Nie podejmuj sie zadan, ktorym nie jestes w stanie podolac. Jak widzisz tu jest potrzebny ktos kto zajrzy na to forum min. 2 razy w tygodniu -
adziszkowa > 04-03-2012, 14:20
Drodzy forumowicze moze jeszcze jakies innowacje wprowadzimy? szkoda, ze nie ma jakiej burzy mozgu i kazdy nie rzuca swojego pomyslu ... :roll: -
bossowsky > 05-03-2012, 1:46
podpisane. Johnny Bossowsky -
angelaa > 05-03-2012, 22:10
[quote name="adziszkowa"]Drodzy forumowicze moze jeszcze jakies innowacje wprowadzimy? szkoda, ze nie ma jakiej burzy mozgu i kazdy nie rzuca swojego pomyslu ... :roll:[/quote]
masz rację, ale najpierw trzeba uporządkować wszystkie tematy, pousuwać zbędne, a wtedy pomyślimy jak to wszystko 'ulepszyć'
szkoda, że wszystko znowu w miejscu stoi.. -
adziszkowa > 06-03-2012, 15:30
Nie chce absolutnie, zeby ktos pomyslal, ze chce tylko forsowac swoje pomysly, wszystko jest do przedyskutowania to tylko szkice i propozycje nic wiecejCzekamy znow na jakis odzew admina mam nadzieje, ze sie zjawi -
balbina > 08-03-2012, 17:29
Myślę, że jak będzie nowy admin i grupa moderatorów to trzeba będzie zebrać pomysły, choć już można zacząć coś wymyślać, tylko żeby to nie było na daremno, bo narazie nie ma ani nowego admina, ani starego ani nowych moderatorów ;/
Halo berdys??? ;>