-
-
Re: absolwentki rocznik 2005 ;)
Kalarepka > 17-03-2005, 1:33
Prace w kompie mam
Ale ten komp jest cos 1000 km z hakiem ode mnie :? -
Mlody > 17-03-2005, 1:44
domyslam sie ze nie Bralas sprzetu ;-) jak bedziesz miala okazje i ochote to prosze podeslij mi ja :-) ... -
Olga Anna > 17-03-2005, 10:45
a ja sie obronilam w 2003 roku....
i teraz jestem "wykwalifikowana turystka" -
maluta18 > 17-03-2005, 23:57
no no no a tu niektorzy to rowniez i mature zdaja i prace tez pisza ale dyplomowa....jakby nie patrzec tez absolwentki:lol: -
oliwka911gt > 18-03-2005, 0:27
jestem jestemja jak zwykle znowu sto lat za murzynami :evil: ale dorwac sie do kompa w tyg to graniczy z cudem :? zaraz wam zapodam moj temat pracy mgr inz : POROWNANIE METOD BADANIA WODOPRZEOUSZCZALNOSCI ODPADOW ENERGETYCZNYCH 8) jest yuammi . jestem w trakcie badan wiec siedzie codzinie po ok 8 godzin w labolatorium i bawie sie popiolami z roznych elektrowni na slasku. ostanio badam popiol po odsiaczaniu z elektrowni w rybniku. a ow popiol badam pod katem filtracji, czasu wiazania, wytrzymalosci na sciskanie i wielu innych czynnikow. odpad ten badam na permametrze i rurce kaminskiego. przy badaniu uwzgledniam gestosc zawiesiny, sklad granulometryczny oraz czas wiazania proby.
jesli ktos zainteresowany to przesle namiastke mojej pracy. w grudniu wyglaszalam referat na sesji naukowej o tej tematyce.
a co do zaczecia pisania, to jeszccze niemam nic pozatym referatem i wynikami badan - ktore robie juz od wakacji 2004. ogolnie same badania sa nudne i bardzo czasochlonne :mad: pelno babraniny w blocie z popilou ktory jest bardzo szkodliwy dla skory. rece mam w oplakanym stanie :evil: rekawiczki ochronne ledwo co spelniaja swoja role. oczywiscie na moim szanownym wydziale zarzadzone ze seminarium dyplomowe zaczyna sie dopiero UWAGA na X semestrze co jest totalna porazka :!: semestr zaczal sie w polowie lutego, przyczym zaczal sie on praktyka dyplomowa ktora trwa do siwat wielkanocnych. zajecia zaczynaja sie poczatkiem kwietnia i trwaja do konca maja. ten czas to czas na pisanie pracy mgr i siedzenie w bibliotece i szukanie literatury ... -
Emm > 18-03-2005, 0:36
dasz rade Oliwka!
jak pomysle o weekendzie nad kserowkami to mnie cholera strzela.Ale mus to mus! -
oliwka911gt > 18-03-2005, 0:39
wiem, musze innego wyjscia nie mam. tylko ze czasu tak strasznie malutko :!: -
Pati > 18-03-2005, 1:14
jej oliwka jak to starsznie brzmi..... uffff, ale bedzie dobrze, widac ze sprawy nie olewasz wiec poradizsz sobie napewno. Trudno sa takie etapy w zyciu ze nie ma czasu na przyjemnosci a czlowiek prawie nie spi i nie je i chodzi jak cien.....ale potem jest satysfakcja
powodzonka dziewczyny i milego weekendu zycze
ja sie mam uczyc angielkiego ale tak mi to idzie ze szok......a egzaminy coraz blizej.... -
Gość > 18-03-2005, 1:20
A TU SIE WPISUJA NAPUSZONE MAGISTRY... BUAHAHAHAH
zartuuuje przecie dobre dusze ale paczta jak na mnie skocza gromadnie ^_^ -
Pati > 18-03-2005, 1:41
no a co Ty tu robisz??? :lol: jaki z Ciebie absolwent.....no ja wiem z jakim absolwenetm mozesz miec doczynienia :lol: zwlaszcza w Polsce :lol: