• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
  • Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

oliwka911gt > 24-02-2005, 1:50

oj diesel jak najbardziej - tez uwielbiam. ale zeby river island mialo wiekszy wybor, a nie peic ciuchow z kolekcji i dwie torebki :twisted: . boze spraw by w kra bylo wiecej sklepow z konkretnymi ciuchami a nie tylko jakies ochlapy kolekcji ...

Jane_Doe > 24-02-2005, 16:18

a we wrocku jest mango, bylam wczoraj yummy, teraz jeszcze tylko 4 miechy do wyprzedazy ) niestety river island nie ma, a szkoda bo tez fajnie, ja bym jeszcze zare dodala, choc w tej nowej kolekcji to tak srednio

Pati > 24-02-2005, 19:43

tak jak tutaj z ciuchami....w nawet takiej taniej sieci skelpow, sa fajowe rzeczy!!! koszulki za 3-4L i to w takim stylu jak u nas szukac nie wiem gdzie. A najbardziej mnie cieszy ze bez problemu moge sobie kupic jenasy!!!jupi normalnie do wyboru do koloru, a u nas......kurwa nie ma wiekszego rozmiaru!! same na takie wieszaki rozmiar 36, a ja mam 40 i jakos tutaj w 40 wlaze, a u nas....chyab im materialu brakuje i oszukuja

oliwka911gt > 24-02-2005, 19:54

ostnio jak widzialam sie z kumpela, miala fajne porteczki na dupci z jordache. pytam sie jej gdzie kupila, a ta do mnie w supermarkecie za 10$ a mi galy wierzch. u nas w supermarkecie to mozna chyba tylko mleko i chleb kupic, ktory i tak jest syfiaty - kruszy sie i jest fuuu.

oliwka911gt > 26-02-2005, 11:05

tak przegladam forum i patrze jakis nowy temat i to jeszcze o shoppingu, mysle jakim sposobem mi on umknal i ciekawam kto go zalozyl, patrze na autora a tu JA :!: nieprzyzpominam sobie bym go zakladala, ale chyba wiem czyja to sprawka; MLODY. tak mi sie zdaje, ze chyba wyciales posty o sklepach i ciuchach z bzdurnego gadania ... mlody mam racje czy sie myle??

Gość > 26-02-2005, 12:01

oliwka, nie uwazam zebys sie mylila

A z drugiej strony - shopping to tez bzdurne gadanie, tylko nie Moni i Mlodego, ale zgromadzonych tu kobietek

oliwka911gt > 26-02-2005, 12:24

i pirewszy temat zapoczatkowany przeze mnie :lol: moj debiut 8)

Agatka > 26-02-2005, 14:37

slszlaam ze w Londku sa cholernie drogie ciuchy, ale to pewne zalezy od sklepu. Z kiesoznkowego mozna se raz w miesi?cu zaszalec??

Mlody > 26-02-2005, 15:06

No mam nadzieje, ze sie podoba :-) Coprawda ja go przenioslem, ale z iniciatywy kogos innego ;-)

oliwka911gt > 27-02-2005, 11:06

laseczki moje drogie, mam do was MEGA prozbe :!: ktora poprosila mlodego by ten temat stal sie moj?? pytam bo niewiem komu mam podziekowac
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia