• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Referencje

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Referencje

• Referencje
  • Re: Referencje

agniesia > 12-02-2012, 0:14

No jeśli są ze mnie zadowolone i dobrze się dogadywaliśmy, to czemu mieliby nie wypełniać ?

Saiisuke > 29-03-2012, 15:47

Jak wydobyć referencje od byłej host rodziny?

Dodam, że miałam do nich przyjechać ponownie w te wakacje, ale z nie dogadaliśmy się o kasę i znalazłam inną rodzinkę. Prosiłam już raz o referencje ponad dwa tygodnie temu i zero odzewu. Nie wiem jak się upomnieć, żeby je wreszcie dostać i żeby złośliwie nie napisali jakiś złych rzeczy o mnie. Rodzina, do której jadę w te wakacje nawet nie pytała o referencje, ale za rok mogę ich pilnie potrzebować.

carly15 > 29-03-2012, 16:09

mam podobny problem ;/ rodzinka z anglii u ktorej bylam wypelnia mi referencje kiedykolwiek ich potrzebuje i hostka pisze takie rzeczy ze normalnie mam czasem wrazenie ze to nie o mnie :-), ale z drugiej strony mam rodzinke z irlandii od ktorej potrzebuje pilnie referencji wiec kilka razy wysylalam jej maila o nie i nic, wiem z raz probowala wypelnic ale cos na stronce cc nie dzialalo i nie mogla ale potem juz wszystko ok bylo i dwa rayz jej wyslalam ten request o referencje i nic :-( nie wiem nie chce tyle razy prosic o nie ale nie wiem jakich juz slow uzyc zeby sie nie wkurzyla ;/ bo przez nia moja aplikacja nie poszla dalej tlyko stoi od 3 tygodni! bo wszystko juz mam i tylko te referencje czekaja ;/

Katasza > 22-04-2012, 21:10

Ostatnio w mojej głowie wykwitło takie pytanie i mnie bardzo nurtuje :

Na jakiej zasadzie daje się referencje rodzinie gdy nie jest ona zalatwiona przez agencję tylko same ją znalazłyśmy ? Od agencji dostajemy te papiery do wypełnienia a tutaj wystarczy tylko że zeskanuję im referencje napisane na kartce ?

Czy mogę poprosić o wypełnienie referencji dla agencji moje siostry które nie mają takiego samego nazwiska jak ja ? Ewentualnie mógłby być to szwagier jednak wolałabym wykorzystać siostry

roxi92 > 24-04-2012, 16:57

Wlasnie, co z rodzina, ktora ma powiedzmy inne nazwisko?

angelaa > 24-04-2012, 17:03

[quote name="roxi92"]Wlasnie, co z rodzina, ktora ma powiedzmy inne nazwisko?[/quote]

nikt nie będzie wnikał

marvellous > 26-04-2012, 22:53

[quote name="angelaa"]
    [quote name="roxi92"]Wlasnie, co z rodzina, ktora ma powiedzmy inne nazwisko?[/quote]

nikt nie będzie wnikał [/quote]

w agencji nawet nikt nie wnika, bo do moich ani razu nikt nigdy nie dzwonil ;p takze wal smialo
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia