-
-
Re: Au Pair Londyn 2012
marvellous > 23-02-2012, 1:27
jak ktos bedzie juz znal okolice w ktorych bedzie w Londynie to pisac!
ja -> Kingston upon Thames -
Buuzia > 23-02-2012, 14:29
uhhh wiem, że to za szybko ale tracę nadzieję na Londyn. Aż mi się oczy zaświeciły, gdy zobaczyłam, że pisze do mnie rodzina z Londynu...ale jak zobaczyłam 50 funciaków...same wieciekurs bym miała opłacić sama dodatkowo, więc zbyt wiele mi nie zostanie. z doświadczenia wiem, jakie są ceny w Londynie, ile schodzi na komunikację miejską. d*pa...szukam dalej -
marvellous > 23-02-2012, 22:45
szukasz przez agencje?
50 funtow to malo, ja bede miala 90 + kurs zaplacony i wydaje mi sie malo bo wiem ile kosztuje transport w Londynie! masakra te ceny
zycze wytrwalosci :* -
Buuzia > 23-02-2012, 22:47
właśnie szukam na własną rękę i dramat. zastanawiam się nad agencją, dziś widziałam na której stronie ofertę rodziny z Londynu...100f plus kurs...i to jest dla mnie jak najbardziej odpowiednia opcja! -
marvellous > 24-02-2012, 0:26
to zalezy, ja pierwszy match mialam kobiete mieszkala w centrum londynu i mialam dostac 120 funtow!
ale wiesz, ja wybralam agencje moze to na skroty i pewnie wypowie sie tu pelno osob ze warto ssamemu o sie zaoszczedzi itd ale w sumie agencja dokalda wszelkich staran zeby znalesc Ci rodzine i zalezy im na tym bo to kasa dla nich
moze tez za wczesnie na szukanie rodziny?pewnie jedziesz na wakacje a do tej pory jeszcze sporo czasu -
marvellous > 24-02-2012, 0:26
to zalezy, ja pierwszy match mialam kobiete mieszkala w centrum londynu i mialam dostac 120 funtow!
ale wiesz, ja wybralam agencje moze to na skroty i pewnie wypowie sie tu pelno osob ze warto ssamemu o sie zaoszczedzi itd ale w sumie agencja dokalda wszelkich staran zeby znalesc Ci rodzine i zalezy im na tym bo to kasa dla nich
moze tez za wczesnie na szukanie rodziny?pewnie jedziesz na wakacje a do tej pory jeszcze sporo czasu -
Buuzia > 24-02-2012, 0:46
ja bym chciała wyjechać nawet jutroale moja siostra ma komunię 13maja. jeszcze poczekam, zobaczę jak się wszystko potoczy...jak do końca kwietnia nie znajdę sama, to skorzystam z agencji tak jak planowałam od początku. -
disorder > 27-02-2012, 0:09
Hej, chciałabym w te wakacje jechać do Londynu jako au pair. To byłby taki mój pierwszy wyjazd. Jeszcze nie zgłosiłam się do żadnej agencji, mam 2 na oku ale ogólnie dopiero rozglądam się po forachNasuwa mi się jedno pytanie bo nie chcę się rozczarować... Czy ciężko jest znaleźć rodzinkę w Londynie? Bardzo mi zależy żeby to był właśnie Londyn a nie żadne małe mieściny w Anglii bo nigdy nie miałam okazji go zwiedzić Liczę, że powiecie mi jak to z wami było ;> -
Buuzia > 27-02-2012, 0:14
ja szukam na własną rękę już jakiś miesiąc i odezwała się do mnie jedna rodzina z Londynu, ale niestety marne grosze, więc odpuściłam. rodzin, szukam dalej. większość rodzin, które do mnie piszą to jakieś małe miasteczka albo wsie :/ śledzę na bieżąco oferty agencji i chyba łatwiej przez agencję. Polecam też na fb Au Pair in UK tam się ogłaszają dziewczyny, które opuszczają swoją rodzinę i szukają kogoś na ich miejsce -
marvellous > 27-02-2012, 0:47
ja szukalam przez agencje i nie zalezalo mi na Londynie, bylam tam juz i w ogole chcialam troce Szkocje
a pierwszy match mialam w centrum Londynu a drugi pod londynem ale blisko wiec to zalezy od szczescia
mozna zanznaczyc ze zalezy Ci tylko na Londynie ale to zmniejsza szanse