• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Proszę pomóżcie- ostateczny wybór rodziny, obowiązki

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Proszę pomóżcie- ostateczny wybór rodziny, obowiązki

• Proszę pomóżcie- ostateczny wybór rodziny, obowiązki
  • Re: Proszę pomóżcie- ostateczny wybór rodziny, obowiązki

sikorkaxx > 12-01-2012, 6:02

[quote name="marvellous"]O jaaa! w zyciu bym sie nie zgodzila chodzbym nie wiem gdzie to bylo nie godz sie na to mozesz znalesc fajna rodzinke , dostaneisz tyle samo a nie nameczysz sie tak!

slyszalam ze samotne matki sa najgorsze- to chyba sie sprawdza, ja w mojej palikacji zaznaczylam NIE dla samotnych ojcow i matek - sory :roll:[/quote]

nie zgadzam sie co do samotnych tatusiow i mamusiek

marvellous > 13-01-2012, 0:40

[quote name="sikorkaxx"]
    [quote name="marvellous"]O jaaa! w zyciu bym sie nie zgodzila chodzbym nie wiem gdzie to bylo nie godz sie na to mozesz znalesc fajna rodzinke , dostaneisz tyle samo a nie nameczysz sie tak!

slyszalam ze samotne matki sa najgorsze- to chyba sie sprawdza, ja w mojej palikacji zaznaczylam NIE dla samotnych ojcow i matek - sory :roll:[/quote]

nie zgadzam sie co do samotnych tatusiow i mamusiek [/quote]

moze Ty trafilas ( z tego co czytam Twojego bloga to TAk ;p) , ja nie wiem ale czytalam na ten temat tutaj na forum i ogolnie dziewczyny odradzaja taka sytaucje

sikorkaxx > 13-01-2012, 3:24

tez prawda to zalezy - mialam interview z samotnym tata rowniez, i wydawalo mi sie ze on zbytnio nie wiedzial co i jak , haha, niestety ani lokalizacja mi sie nie spoodbala ( up state NY, 45 min ode mnie samochody, same lasy i szalasy w tym UP STATE NEW YORK mowie wam ) no i dzieciaki zwariowane lol. Ale polubilam go, taki niesmialy i wgl ))
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia