• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Pierwszy wyjazd- Londyn, jechać?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• Pierwszy wyjazd- Londyn, jechać?

• Pierwszy wyjazd- Londyn, jechać?
  • Re: Pierwszy wyjazd- Londyn, jechać?

TheAtka > 13-09-2011, 16:09

Szukam Aupair, która dostała się do rodziny w Anglii za pomocą pośrednika, jakies agencji. Chcialabym o pare rzeczy sie wypytac.

Milka. > 15-09-2011, 3:05

[quote name="Yoanna"]
    [quote name="Milka."]Tyle dobrze, że jadę do polsko-hinduskiej rodzinki.[/quote]

a co w tym dobrego?

i gdzie mieszkaja?[/quote]

Wiele rzeczy.

Chociazby to, ze w razie problemów z powodu bariery jezykowej bede mogla sie dogadac po polsku przez jego zone. Poznanie kultury hinduskiej, zobaczenie od deski do deski wesela hinduskiego na zywo, wyjazd do Indii itp.

Nie wspomne o nauce jezyka hindi.

Niedaleko lotniska Heathrow.

Ash > 15-09-2011, 11:26

[quote name="TheAtka"]Szukam Aupair, która dostała się do rodziny w Anglii za pomocą pośrednika, jakies agencji. Chcialabym o pare rzeczy sie wypytac.[/quote]

ja wyjechałam z agencji w 2007 ;p

TheAtka > 19-09-2011, 19:25

Ash, dzięki za odpowiedz. Ale już wszysko załatwione jest :] po 4 dniach dostałam propozycje od rodziny lekarzy, mały Gabriel ma 5 lat, chodzi do sql. mam prawko, ale rodzinka mów, że oni w centroum londynu mieszkaja i maja wszedzie blisko, jak opuszczaja londyn to wynajmuja auto. 25h/tydz 70 funtów+ 1h sprzatania i prasowanie na dzien. cos napisali ze moge to rozszerzyc do "aupair plus" czyli wiecej sprzatania i wieksze zarobki. Musze byc do dyspozycji czescto, 2 razy na tydz nocki z Gabrielem. "We will also provide you with a

>> Travel card" czyli ze moga mi kupic bilet, tak? jakis Morley College jest blisko nich.. hmmm co powiecie o tej ofercie,?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia