• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Co zrobic? Dylemat 27 letniej swiezynki:P

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• Co zrobic? Dylemat 27 letniej swiezynki:P

• Co zrobic? Dylemat 27 letniej swiezynki:P
  • Re: Co zrobic? Dylemat 27 letniej swiezynki:P

alexandra085 > 19-08-2011, 14:40

[quote name="beatka1002"]nie wiem czy jestem jakaś dziwna, że nie wiem czego chce w życiu? :/[/quote]

nie jestes dziwna, zapewniam. Ja tez tego nie wiem i pewnie bys sie zdziwila ile ludzi nie wie

owieczka dolly > 22-08-2011, 22:05

musze sie pozalic..wiec uwaga..kto nie lubi ten niech nie czyta..

Ta rodzinka z holandi jednak byla mea fajna z wporownaniu z innymi..popisalismy maile i byli naprawde ok- jednak wyszlo ze 450 ero i jedzenie i co 6 tygodni 10 dni wolnego, wlasne pietro..i byli naprawde spoko..

Tyle ze ten jezyk...no ale koniec koncow tyle na mnie czekali ze sami zrezygnowali..

Ja profilu zmienilam ze szukam tylko rodzin z UK. Niestetytu nie jest tak latwo i milo...mialam 2 fajne rodzinki,ale konec koncow wybrali inne osoby - zg na jezyk niemiecki, albo umiejetnosc brzeczenia na jakims instrumencie..

a tak to nic...

nie wiem co robic..licznik mam nabity ( i to bardzo) rodzinkami z tych pozostalych krajow, co zniecheca..

nie jedze autem - wiec wiele rodzinek odpada

do tego juz zaraz wrzesniej i coraz mniej rodzin szuka..te fajniejsze jednak juz znalazly..

co wchodze to ciagle te same rodziny sa aktywne..;/

chyba nigdzie nie pojade..;/

co radzicie?

Inny kraj?..ale licznik i tak pozostanie big;/

Patie > 23-08-2011, 14:29

xxx

owieczka dolly > 23-08-2011, 18:29

hejka..a sa ze strony au pair world? bo mam przejrzne chbya wszystkie rodzini..co prawda..nie mowie ze nikt sie mna nie interesuje..ale widze ze te co bym bardziej chciala rodzinki to mnie odrzucaja..a interesuja sie te ktorymi malo kto jest zainteresowany;/

do tych 2 latkow ja tak troche mnie chetna..takie dzieciaki trzeeba przewijac i dziwgac..wiem bo koleznki maja wlasnie w tym wieku..a ja niezbyt do noszenia malych pyz jak ja sama waze 39

wiec patrze na rodzinki z wiekszymi maluchami..ale dzieki za dobre checi)

na koniec dzis mnie jeszcze zwolnili z pracy - nie z mojej winy..zmienila sie dyrekacja i uznano ze moje stanowisko jest zbedne..no bo po co komu gablotki, gazetk i inne bzdurki;/
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia