• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

wahania co do wyjazdu..

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• wahania co do wyjazdu..

• wahania co do wyjazdu..
  • Re: wahania co do wyjazdu..

E.K. > 19-09-2004, 19:45

Drobiag. Cieszę się, że mogłam pomóc.

E.K. > 21-09-2004, 10:57

Hej! Laola, no i co dobrego???Wyja?niła? z Agencj? swoje sprawy??A może masz już rodzinkę\??NApisz co? nieco? a najlepiej lećmy razem 10 października!!

laola > 21-09-2004, 23:41

Sprawy zalatwiłam..no moze nie wszystkie, bo nadal czekam na telefon od mojej agencji. Ma byc niebawem, dlatego wyczekuje go z niecierpliwo?ci? :!: .Mam nadzieje ze dalej wszystko potoczy sie szybciutko , bo juz chce tam jechać!! chcialabym jak najwczesniej,a 10 pazdziernika brzmi całkiem kusz?co,no ale zobaczymy Aha, i mam pytanko?Kupowac jakies prezenty powitalne dla mojej rodzinki??co o tym s?dzicie? ja mysle ze to chyba niezły pomysł<brawo>

Nilva > 22-09-2004, 11:12

Ja s?dzę, że powinna? troszkę uważniej poczytać forum :wink:

laola > 23-09-2004, 10:54

E.K. dzięki za kolejny link :wink: tylko jest mały problem..nie moge na niego wejsc taki drobiazdzek

E.K. > 23-09-2004, 11:08

Cóż...niezbadane s? wyroki boskie... :lol: .

Ale tak serio to niedobrze. Sprawdzę czy co? nie pomieszałam z tym linkiem a 'artykulik' dotycz?cy prezentów prze?lę Ci na maila!!

PS:Już poszło na maila!!

laola > 24-09-2004, 11:34

wielkie DZIĄKI

E.K. > 24-09-2004, 12:46

Heh, nie ma za co. W dzisiejszych czasach to informacja jest dobrem najbardziej poż?danym . 8)

laola > 24-09-2004, 16:55

dzwonili do mnie z mojej agencji!! jest rodzinka z dwójk? dzieciaczków(2 i 5 lat), i poszukuj? operki od zaraz.To tyle co wiem.Maj? jeszcze dzwonić i wtedy dowiem sie więcej,o ile rodzinka mnie zaakceptuje ciesze sie i czekam na szybki ich telefon..Mam nadzieje ze sie powiedzie 8)

olga > 24-09-2004, 16:59

laola - gratuluje i zycze powodzenia Daj znac skad jest rodzina i w ogole kiedy jedziesz.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna