• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au pair w tym roku

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Au pair w tym roku

• Au pair w tym roku
  • Re: Au pair w tym roku

cocoroline > 16-07-2011, 23:57

[quote name="oczubek"]Ja zastanawiałam się nad Au Pair in America i CC, ale zdecydowałam się na Prowork ze względu na cenę. Myślę, że do listopada znajdę rodzinę a jak nie to wtedy zgłoszę się do innej agencji.

Super dziewczyny, że macie już rodziny! Jak zacznę matche, to na pewno się pochwalę[/quote]

Napewno wkrotce dostaniesz) I oby trafiła Ci sie okolica o ktorej marzysz, ja chciałam NY, CA lub FL i sie udało ) 3mam kciuki i czekam na matcha i lokalizacje

julenka > 18-07-2011, 20:02

Witam jestem nowa na forum

W każdym bądź razie może jedzie ktoś w okolicach połowy września do stanu Michigan ? A konkretnie okolice Detroit?? Znalazłam wymarzoną rodzinkę i chciałabym wiedzieć czy ktoś może jest bądź będzie w okolicach ???

anetaar > 18-07-2011, 23:35

Według moich wiadomosci, to chyba nikt stad tam nie jedzie, oprocz Ciebie... ale moze ktos sie znajdzie.

szuszuvp > 19-07-2011, 0:05

ja mam tam znajomego :P ale też wydaje mi się że żadna z dziewczyn tam nie leci :)

cocoroline > 19-07-2011, 8:58

szkoda ze jak narazie zadna nie wybiera sie tez na Floryde, w tym roku szał na Kalifornie

patrycjamarkowska > 19-07-2011, 13:00

strasznie Ci zazdroszczę tej florydy. : )

wiem, że się powtarzam, ale leci może któraś z Was 8 sierpnia?

domcia15922 > 19-07-2011, 19:01

ja wysłalm juz dokumenty , myślicie ze ile moze potrrwać szukanie rodzinki?

oczubek > 19-07-2011, 20:48

domcia a z jakiego biura jedziesz? Mi dziś babka w Prowork powiedziała, że teraz szukają dziewczyn na wrzesień.

anetaar > 19-07-2011, 22:59

Ależ my Cie odwiedzimy na tej Florydzie, nie bój się o to ale bój się na to nadejście

Szukanie Host rodzin naprawde jest opcjonalne...tego nie da sie przewidzec...w APC pisza, ze standardowo trwa to ok 2 tyg, ale tak naprawde ile to potra to zalezy od szczescia i od tego, kto bedzie sie do Ciebie zglaszal. Powodzenia w poszukiwaniach!

cocoroline > 19-07-2011, 23:10

[quote name="anetaar"]Ależ my Cie odwiedzimy na tej Florydzie, nie bój się o to ale bój się na to nadejście

Szukanie Host rodzin naprawde jest opcjonalne...tego nie da sie przewidzec...w APC pisza, ze standardowo trwa to ok 2 tyg, ale tak naprawde ile to potra to zalezy od szczescia i od tego, kto bedzie sie do Ciebie zglaszal. Powodzenia w poszukiwaniach![/quote]

Kalifornie tez mam zamiar podbić więc się szykuj aaa juz sie nie moge doczekac, juz chce usiasc w samolocie, dzisiaj na poprawe humoru poszlam na zakupy i poszalałam nie chce myslec nawet o zakupowym szalenstwie w usa
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia