-
-
Re: Homesickness
strawberries > 27-06-2011, 19:57
dobrym pomysłem na początek przygody było by summer aupair, mogła byś się sprawdzić, ale teraz to chyba za późnoale wiadomo, że przed wyjazdem ma się takie myśli, ja miałam, ale raczej przed samiutkim wyjazdem, a nie na 2 miesiące przed. Musisz się zastanowić czy faktycznie tego chcesz (i raczej nie radze słuchać znajomych, bo to Twój wybór i Twoje marzenia) i czy jesteś osobą bardzo tęskniącą, choć myślę, że z tęsknotą da radę sobie poradzić a nieznane jest baaaardzo fajne swoją drogą studia dla Ciebie też są nowe, no chyba, że już coś studiowałaś -
WhiteDove > 27-06-2011, 21:10
To jest Twoje życie, nie słuchaj znajomych! Ja wiem, ze pójście pod prąd nie jest takie proste przechodziłam to dokładnie rok temu. Zobaczysz jaka będziesz z siebie dumna, jak będą Ci mówić, ze jednak się udało, że jesteś odważna itp. Oczywiście może się nie powieść, ale przecież zawsze możesz wrócić wcześniej, nikt Cie tam nie będzie trzymał na siłę. A jeśli się powiedzie to wyniesiesz z tego same plusy. I nie słuchaj jak mówią 'jak teraz nie zaczniesz studiów to już nie zaczniesz nigdy', jak ktoś bedzie chciał to zrobi i kropka. Każdy musi się przekonać na własnej skórze, nawet jesli by miało to oznaczać popełnianie błędów. Ja kończę za 2 tygodnie mój operski rok, własnie jestem w trakcie rekrutacji na studia i wiem, ze na pewno lepiej wykorzystam ten czas. Powodzenia w szukaniu rodzinkiPS: Ja swoją zwalniam od września -
Flower.Power.Diva > 17-07-2011, 20:55
Ja wyjechalam na rok i jakos teraz wracam na studia, a tez mi mowili, ze lepiej isc z pradem i na pewno nie wroce jak sobie zrobie przerwe. Wszystko zalezy od czlowieka. Chociaz malo prawdopodobne, zebys nigdy juz nie poszla, nie w dzisiejszych czasach, kiedy juz nawet od kelnerki najchetniej wolali by o wyzsze :roll: -
Yoanna > 17-07-2011, 22:38
white dove a nie mialas w uk zaczynac studiow? -
Milena89 > 15-08-2011, 19:57
Dziewczyny mam wielki problem! Lecę w niedziele z Wizzairem i nie mogę odprawic bagażu online. Cały czas wyświetla mi sie:Użytkownik nie możne zobaczyć tego planu podróży.
Według posiadanych przez nas informacji, użytkownik nie dokonał rezerwacji tego planu podróży. Można zobaczyć jedynie plany podróży zarezerwowane po zalogowaniu do własnego konta.
Wiecie może o co chodzi? Przecież mam już bilet... Z góry wielkie dzięki za pomoc. -
tosia_ > 15-08-2011, 20:46
Pierwsze slysze o odprawie bagazu online. Bagaz rejestrowany zawsze odprawia sie na lotnisku, a podrecznego nie trzeba. -
Milena89 > 15-08-2011, 21:08
[quote name="tosia_"]Pierwsze slysze o odprawie bagazu online. Bagaz rejestrowany zawsze odprawia sie na lotnisku, a podrecznego nie trzeba.
Faktycznie głupio napisałam. Nie mogę zrobić odprawy online. -
tosia_ > 15-08-2011, 21:24
Zarejestrowalas sie na stronie? Nie odprawiasz sie za szybko? -
Milena89 > 15-08-2011, 22:07
[quote name="tosia_"]Zarejestrowalas sie na stronie? Nie odprawiasz sie za szybko?[/quote]
Zarejestrowalam się i niby można zrobić odprawę 7 dni przed lotem. Lecę w niedziele. Poczekam jeszcze, może faktycznie próbuję za szybko... -
tosia_ > 15-08-2011, 22:30
Zadzwon na infolinie wizzair'a.