-
-
Re: wypełnianie formularza DS-156 on-line
szuszuvp > 28-06-2011, 22:50
Dziewczyny czy któraś z Was też miała taką informację na końcu w formularzu: You have indicated that you are traveling for two or more purposes which could require more than one visa being issued. Please note that if more than one visa is to be issued, you will have to pay application and reciprocity fees for each. ?
Nie wiem czy coś źle zaznaczyłam, ale Pani z biura powiedziała mi że nie powinno mi takie coś wyskoczyć...powiedzcie mi też czy w celu podróży do USA mieliście do wyboru student exchange ? czy np. exchange visitor ? Bo niby też powinno być to pierwsze, ale ja tego nie mam do wyboru i chyba właśnie dlatego coś jest nie tak...
Trochę mnie ten wniosek nerwów kosztuje :) -
Kama^^ > 29-06-2011, 0:50
Strasznie chcialabym ci pomoc, ale nie mam pojecia. Mi cos takiego nie wyskoczylo, ale pamietam ze wypelnianie ds 160 bylo chyba najtrudniejsze ze wszystkiego co musialam zrobic, czulam sie jak ostatni debil bo doslownie przy kazdym pytaniu mialam watpliwosci i caly czas katowalam biuro jakimis pytaniami. WYDAJE mi sie ze mialam exchange visitor, ale naprawde nie pamietam. -
szuszuvp > 29-06-2011, 10:27
Dzięki Kama^^ :) Musiałam chyba coś źle wypełnić więc spróbuje to wszystko jeszcze przejrzeć i sprawdzić co tam może być źle...mam nadzieję że się wyjaśni bo jeśli teraz miałoby się coś nie udać to byłaby porażka!