-
-
Re: Niby dobrze,ale nie dokońca. Proszę o pomoc.
aniolek > 17-03-2011, 4:48
[quote name="kaasiaa128"]Dziewczyny, a wiecie może jak to jest czy po wcześniejszej rezygnacji z programu muszę wracać do Polski czy moge zostać? Teraz mam problem,ja zawsze chcialam tutaj zostać,zwłaszcza teraz, kiedy mam Dawida i planujemy wspólną przyszłośc... Wiecie może jak to jest?[/quote]
ja moge Ci doradzic zmiane statusu;> jestes w usa? -
sikorkaxx > 17-03-2011, 7:26
aniolek, ona jest w niemczech
czytaj dokladnie pierwszy post -
kaasiaa128 > 17-03-2011, 10:49
Dokładnie ja jestem w Niemczech. Z tego co wiem nie powinno być chyba problemu z pozostaniem tutaj,szukałam już w Internecie i nic sensownego nie znalazłam. Od 1 maja i tak wszelkie ograniczenia na rynku pracy w Niemczech znikają. Zobaczę jak będzie dalej, czy coś się zmieni. Dzisiaj rano normalnie ze mną rozmawiała,widać było że jest poddenerwowana,ręce jej się trzęsły, miała trochę załamany głos. Może przemyślała wszystko. Ją to cięzko wyczuć... -
young_lady_88 > 17-03-2011, 18:43
nie rozumiem, czemu sie tak meczysz. Czy w Twoim miescie albo w okolicy nie ma naprawde ZADNEJ rodziny ktora szuka Au Pair? -
karolinka > 20-03-2011, 19:10
moze poszukaj sobie czegos do 1.maja tak na przeczekanie, a potem bedziesz szukala juz czegos innego.. -
awmygod > 20-03-2011, 19:21
O kurcze dziewczyno, jak czytam co Ty masz z tą kobietą...!! Ja na Twoim miejscu od razu bym zaczęła szukać nowej rodziny, albo może niech Twój chłopak popyta wśród znajomych... Bo tak to współczuję - ja bym nie wytrzymała. -
kaasiaa128 > 21-03-2011, 12:39
cc -
young_lady_88 > 21-03-2011, 14:48
[quote name="kaasiaa128"]
Jak mozna być taka cholerą... nie rozumiem.[/quote]
i nie boisz sie, ze ona ktoregos dnia po klotni po prostu wyrzuci Ciebie i Twoje rzeczy na ulice?
jesli ona i jej maz sie o Ciebie kloca, to moze Ci nawet zarzucic, ze rozbijasz jej rodzine.
znam dziewczyne, ktora ta spotkalo, takie rzeczy sie zdarzaja. -
kaasiaa128 > 22-03-2011, 13:10
cc