• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

laptop notebook internet

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Ciekawostki

• laptop notebook internet

• laptop notebook internet
  • Re: laptop notebook internet

Ash > 14-06-2011, 17:46

myśle, że mogę ale latałam już sporo i nigdy tego nie zrobili. Poza tym ja przy lapku od spodu mam naklejke micorsoftu. Ale ogólnie oni każą zawsze wyjąć lapka by sprawdzić czy w środku nie ma dragów czy coś. Swoją drogą ja zawsze robie tak że lapka mam na zdechnieciu a ładowarke w bagazu głównym, wiec nawet jesli chcieliby go odpalić nie odpalą

Majeczka123 > 14-06-2011, 20:15

Ooo... To nie wiedzialam, ze moga sprawdzac legalnosc oprogramowania. Dobrze wiedziec na przyszlosc A co zrobiliby gdyby sie okazalo ze oprogramowanie nielegalne? Wezma laptopa?

Ash > 14-06-2011, 20:19

ej no ja nie jestem pewna w 100%

tak jak mówie latam b. często polska -uk, uk-polska i nigdy mi sie to nie zdarzyło, ani też nie byłam świadkiem

Majeczka123 > 14-06-2011, 20:31

Lepiej, zeby tego oprogramowania nie sprawdzali. Ha ha ha...

angelaa > 28-10-2011, 12:07

Hej.. chciałabym kupić sobie laptopa - prędzej czy później i zastanawiam się czy opłaca mi się go kupić tutaj w Polsce, czy poczekać i kupić od razu po planowanym przyjeździe do USA. Głównym argumentem jest fakt że gdyby polski laptop zepsułby się w USA, to raczej nie mogę go oddać do producenta tam i musiałam go naprawić za własną kasę.. Któraś miała taką sytuację, że chciała go oddać do gwarancji?

Jak myślicie? Poczekać, czy kupować?

Ash > 29-10-2011, 1:17

[quote name="angelaa"]Hej.. chciałabym kupić sobie laptopa - prędzej czy później i zastanawiam się czy opłaca mi się go kupić tutaj w Polsce, czy poczekać i kupić od razu po planowanym przyjeździe do USA. Głównym argumentem jest fakt że gdyby polski laptop zepsułby się w USA, to raczej nie mogę go oddać do producenta tam i musiałam go naprawić za własną kasę.. Któraś miała taką sytuację, że chciała go oddać do gwarancji?

Jak myślicie? Poczekać, czy kupować?[/quote]

Zależy jaka firma moja koleżanka bodajże kupiła w uk toshibę i ma międzynarodową gwarancje nie ważne gdzie się zepsuje jedzie to sklepu toshiby i już

angelaa > 29-10-2011, 9:21

no właśnie, ja myślę o Asusie bądź HP. chyba najlepszym rozwiązaniem będzie kupienie lapka w sklepie firmowym, gdzie przy okazji zapytam jak gwarancja będzie wyglądać. Wątpie że przy komputerze kupionym np. w Media Markt będzie ona międzynarodowa..

Ash > 29-10-2011, 10:56

to i tak chyba zależy od producenta, moja kumpela kupiła lapka w uk, w sklepie coś w styli MM i ma gwarancje ważną w polsce też.

balbina > 15-11-2011, 13:23

Hm a jakie gadzety, pamięć, procesor itd. mają wasze komputery kupione w USA podajcie przy nich cenę

Wiadomo, że w PL niektóre komputery też są tanie, tylko te gorsze

Dziękuję z góry

Saiisuke > 05-06-2012, 12:43

Czy któraś z Was korzysta z tabletu?

Bo ostatnio tak się zastanawiam czy nie byłby wygodniejszy na wyjazd, ale nie wiem na ile może zastąpić zwykłego laptopa.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia