-
-
Re: laptop notebook internet
Ash > 14-06-2011, 17:46
myśle, że mogę ale latałam już sporo i nigdy tego nie zrobili. Poza tym ja przy lapku od spodu mam naklejke micorsoftu. Ale ogólnie oni każą zawsze wyjąć lapka by sprawdzić czy w środku nie ma dragów czy coś. Swoją drogą ja zawsze robie tak że lapka mam na zdechnieciu a ładowarke w bagazu głównym, wiec nawet jesli chcieliby go odpalić nie odpalą -
Majeczka123 > 14-06-2011, 20:15
Ooo... To nie wiedzialam, ze moga sprawdzac legalnosc oprogramowania. Dobrze wiedziec na przyszloscA co zrobiliby gdyby sie okazalo ze oprogramowanie nielegalne? Wezma laptopa? -
Ash > 14-06-2011, 20:19
ej no ja nie jestem pewna w 100%
tak jak mówie latam b. często polska -uk, uk-polska i nigdy mi sie to nie zdarzyło, ani też nie byłam świadkiem -
Majeczka123 > 14-06-2011, 20:31
Lepiej, zeby tego oprogramowania nie sprawdzali. Ha ha ha... -
angelaa > 28-10-2011, 12:07
Hej.. chciałabym kupić sobie laptopa - prędzej czy później i zastanawiam się czy opłaca mi się go kupić tutaj w Polsce, czy poczekać i kupić od razu po planowanym przyjeździe do USA. Głównym argumentem jest fakt że gdyby polski laptop zepsułby się w USA, to raczej nie mogę go oddać do producenta tam i musiałam go naprawić za własną kasę.. Któraś miała taką sytuację, że chciała go oddać do gwarancji?
Jak myślicie? Poczekać, czy kupować? -
Ash > 29-10-2011, 1:17
[quote name="angelaa"]Hej.. chciałabym kupić sobie laptopa - prędzej czy później i zastanawiam się czy opłaca mi się go kupić tutaj w Polsce, czy poczekać i kupić od razu po planowanym przyjeździe do USA. Głównym argumentem jest fakt że gdyby polski laptop zepsułby się w USA, to raczej nie mogę go oddać do producenta tam i musiałam go naprawić za własną kasę.. Któraś miała taką sytuację, że chciała go oddać do gwarancji?
Jak myślicie? Poczekać, czy kupować?[/quote]
Zależy jaka firmamoja koleżanka bodajże kupiła w uk toshibę i ma międzynarodową gwarancje nie ważne gdzie się zepsuje jedzie to sklepu toshiby i już -
angelaa > 29-10-2011, 9:21
no właśnie, ja myślę o Asusie bądź HP. chyba najlepszym rozwiązaniem będzie kupienie lapka w sklepie firmowym, gdzie przy okazji zapytam jak gwarancja będzie wyglądać. Wątpie że przy komputerze kupionym np. w Media Markt będzie ona międzynarodowa.. -
Ash > 29-10-2011, 10:56
to i tak chyba zależy od producenta, moja kumpela kupiła lapka w uk, w sklepie coś w styli MM i ma gwarancje ważną w polsce też. -
balbina > 15-11-2011, 13:23
Hm a jakie gadzety, pamięć, procesor itd. mają wasze komputery kupione w USA podajcie przy nich cenę
Wiadomo, że w PL niektóre komputery też są tanie, tylko te gorsze
Dziękuję z góry -
Saiisuke > 05-06-2012, 12:43
Czy któraś z Was korzysta z tabletu?
Bo ostatnio tak się zastanawiam czy nie byłby wygodniejszy na wyjazd, ale nie wiem na ile może zastąpić zwykłego laptopa.