-
-
Re: Agusska w Londynie !! :)
blondi > 28-02-2011, 20:21
hej nie wiem dokładnie czy tak jest, ale jak masz wykupioną kartę Euro 26 to ona też obejmuje leczenie dentystyczne chyba w granicach do 100 euro...ja bym ci radziła(oczywiście jeżeli masz te karte) do centrali i tam się zapytać, czy pokryje to twoja wizyte u dentysty -
Plumeczka > 04-03-2011, 12:22
Agusia tak mi przykro .. kiepsko to wyglada i moge powiedziec ze wiem w 100|% co przechodzisz , bo przeszlam to samo!moim zdaniem najlepsze bylo by znalesc lekarza w polsce, zadzwonic umowic sie np na sobote i poleciec na weekend ..bilety kupywane z wyprzedzeniem sa o wiele tansze!Co prawda skoro jedziesz na urlop za nie dlugo to wiem ze to nie bedzie problem zeby uszkodzony zab poczekal no chyba ze boli :? Pojedziesz do PL i za mniejsze ksozta dostaniesz piekna korone , ktora pewnie nawet nie bedzie sie roznic od pozostalych zabkow wiec glowa do gory wszystko jest jeszcze do naprawienia.
Trzymam kciuki za Ciebie :* -
juanita_90 > 04-03-2011, 17:13
ja mam w ubezpieczniu z tej karty zawarte ,że leczenie zęba do 250euro...rany ale masakra, współczuje Ci !!!! -
Agusska > 08-03-2011, 0:16
Dzisiaj się dowiedziałam ze cale wakacje jestem bez pracy... Moja host rodzinka wyjezdza do Francji i najzwyczajniej nie bede im tam potrzebna. Bardzo chcą żebym po wakacjach do nich wróciła ale raczej nie chce spędzić 2 miesięcy w domu na tyłku... Swoja droga to powinni uprzedzić ze będzie taka sytuacja jeszcze przed moim przyjazdem do nich, bo na pewno o tym wiedzieli... Oni sa naprawdę przemiłą rodzina i nie mogę złego słowa o nich powiedzieć ale po tym jak się dowiedziałam co planują w wakacje to czuje się porostu oszukana;/ -
89dzoana89 > 08-03-2011, 0:20
Hej
Ale do wakacji masz jeszcze kilka miesiecy...i tak szybko cie uprzedzili!! Wiec naprawde nie powinnas czuc sie oszukana moim zdaniem...a na wakacje mozesz znalezc normalna prace w Londku :mrgreen: Ja tak mialam w tamte wakacje przez 6 tygodni 8) -
Agusska > 08-03-2011, 3:18
no i tak zrobięale znajdę juz prace na stale i live out. A przynajmniej będę się o taka starać a mimio wszystko czuje sie oszukana trochę bo umawialiśmy sie na rok bez przerwy, gdybym wcześniej wiedziała to raczej nie zgodziłabym sie na takie warunki... no ale jest jak jest i trzeba sobie radzić :lol: