• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Wątpliwości w sprawie przyszłej rodziny - Poradźcie

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Wątpliwości w sprawie przyszłej rodziny - Poradźcie

• Wątpliwości w sprawie przyszłej rodziny - Poradźcie
  • Re: Wątpliwości w sprawie przyszłej rodziny - Poradźcie

Ciekawska > 22-08-2010, 16:42

Sytuacja z ta rodziną skończyła się tak, że przestali się do mnie odzywać jak zaczęłam wybrzydzać, a w ogłoszeniu zamieścili więcej informacji dotyczących warunków pracy.

W ogóle to chyba mam pecha bo rodziny, które się do mnie ostatnio zgłaszają, albo do których sama piszę poszukują "sprzątaczek" a nie au pair.
  • Re: Wątpliwości w sprawie przyszłej rodziny - Poradźcie

Ciekawska > 12-09-2010, 12:13

Nie wiem gdzie się dopisać, ale chciałam się pochwalić Od nastepnej niedzieli (19.09) zaczynam w Acton niedaleko stacji Acton Central. Zna ktoś tą okolicę?

Rodzinę znalazłam na własną rękę i zapowiada się na prawdę super. Hostka jest bardzo zaangażowana, mailujemy codziennie, widać że jej zależy na dobrym kontakcie. Poprzednia au pair (Polka) jest też szalenie miła i pomaga jak tylko może. Będę się zajmować 4-letnia dziewczynka, która niebawem zaczyna szkołę. W rezultacie wyjeżdżam na pół roku, jeśli ktoś już coś czytał mojego autorstwa :wink: to wie, że planowałam wyjazd na 3-4 miesiące.

Odkąd dowiedziałam się że wyjeżdżam, mam problemy z jedzeiem, spaniem i galopadę myśli. Może też tak miałyście?

Jeśli któraś z was jest z okolicy Acton to dajcie znać, chętnie się z kimś spotkam jak już będę na miejscu.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia