-
-
Re: Nasze aupairowe pokoje :)
Pauline > 25-08-2011, 15:29
Mój pokój jest całkiem spory, przestronny, urządzony w dosyć minimalistycznym stylu (ogromne podwójne łóżko, szafa, biurko, dwie mniejsze szafki i...jeszcze jedno łóżko, które pełni rolę najwspanialszej szafy ;D).
Ale najbardziej w nim cenię dwie rzeczy.
Primo, własny, duży tarasowy balkon (taki urok tego domu, że praktycznie każdy pokój ma własny taras, można powiedzieć "otarasowany").
Secondo, za nic nie oddam widoku, który mogę podziwiać o każdej porze dnia i nocy przez okno! Sylwetka wyspy Bizantiny na tle srebrzystej wody wielkiego jeziora. -
Ash > 25-08-2011, 19:02
Myśle że mój pokój to standardowy angielski pokój. Podwójne łóżko, fotem, komoda z telewizorkiem szafa wbudowana w sciane ławeczka pod oknem, za oknem widok na staw, i lustro -
90asiuniaaaaa90 > 02-09-2011, 10:06
Ja mam swoje "mieszkanko" na poddaszu. W sypialni znajduje się double bed, dwie szafki nocne, wielgachna szafa, komoda z telewizorem. Od razu przy sypialni mam również garderobę z toaletką, dwiema szafami i jedną większą komodą Więc na brak miejsca nie mogę narzekać.. Do tego mam jeszcze swój dodatkowy duży pokój dzienny, z drugim telewizorem, laptopem, kanapą i fotelami. W dodatku mam chyba milion filmów na DVD do oglądania ;| A łazienka - cudo! Wanna, prysznic- osobno, dwa zlewy.. Lepiej jak w domu mam tutaj zdecydowanie ;D -
Adderall > 02-09-2011, 13:45
Faaaajnie, ale jak dla mnie za dużo miejsca.Zawsze robię wszystko w jednym pokoju. -
anko > 17-09-2011, 6:16
mój pokoj jest duuży, z double łóżkiem,komodą, stolikiem i tv,wygodnym fotelem, meblami, które zawierają tajne rzeczy typu jak pamiętniki hostkiogromną szafę z ogromnym lustrem na całą scianę, własny balkon z widokiem na góry i downtown LA i własna łazienka...życ nie umierać :lol: -
LINKA1 > 17-09-2011, 11:03
moj pokuj jakorozmiar jest ok..nie jest duzy i wcale mi to nie przeszkadza ale co wszystko mam w jednym kolorze mdlym ale to nie jest najgorsze ..zadnego komputera, radia, telewizora..masakra..tylko lozko i szafa -
balbina > 09-11-2011, 14:26
A Może pokazałybyście jakieś zdjęcia, co ? -
alciak > 21-05-2012, 1:54
Jako, że planuję po skończeniu liceum wyjechać na au pair, juz interesuje sie wszystkim co z wyjazdem związane. nadzwyczaj interesuje mnie zakwaterowanie aupairek
i stąd moja prośba, czy nie chciałybyście zrobić kilku zdjęc, lub może filmiku na którym jest pokazany wasz pokój? jak to ktoś kiedyś określił, tak moj dziwny fetysz, lubie oglądać pokoje;P pisałam kiedyś masowo na kilkunastu blogach z taka prosba i na tym forum nawet pojawił sie wątek z pytaniem, co to jest 'room tour" i w koncu te moje komentarze zostaly potraktowane jako spam, wiec odpowiadam, room tour to cos w stylu 'wycieczki po waszych au pairowskich pokojach, takie pokazanie ich, jest tego multum na youtube, ale niestety malo pokoi aupairek wiem, ze kilka dziewczyn ma cos takiego na blogach, niestety w bardzo szczątkowych ilościach, np. zdjęcie lub dwa.
Jeżeli już zrealizujecie cos takiego, proszę podajcie tu linkidziękuje, dziękuje, dziękuje;*
P.S jak pierzecie ciuchy? z hostami czy osobno? -
balbina > 21-05-2012, 12:15
haha właśnie ja też coś takiego dostałam
podejrzewałyśmy o co Ci chodzi, ale tak jak piszesz uznalyśmy to za spam, jak pojadę do Stanów to na pewno to zrobię, ale to bardzo dobry pomysł!
No to ja też czekam na wasze pokoje -
Astrid > 21-05-2012, 13:50
Jak już wyjadę to też na pewno zrobię.