• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Która firma: Cultural Care czy Prowork?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Która firma: Cultural Care czy Prowork?

• Która firma: Cultural Care czy Prowork?
  • Re: Która firma: Cultural Care czy Prowork?

Victoria > 02-08-2010, 1:39

Wow 8O To chyba jakas pomylka choc jak ja nie wiedzac jeszcze ze ta tygodniowka jest wszedze taka sama, to porownujac CC i Prowork wyszlo mi ze w CC sie zarabia jakies 1000$ wiecej ale to dlatego ze oi podaja ile zarobisz na tydzien/miesiac... ale na pewno musi byc ta sama suma na tydzien i juz , niezaleznie od biura

Joan > 02-08-2010, 1:49

yey ale mnie to wkurza, że oni mają jakieś nie do końca aktualne dane na tych stronach i trzeba wysłać do nich tysiące maili albo dowiadywać się z innych źródeł, żeby rozwiać wszystkie wątpliwości :roll:

zlosnica > 02-08-2010, 8:38

200$ tygodniowo. wszedzie.

ell > 02-08-2010, 9:05

wszędzie jest dokładnie 196 $ (bez 25 centów) na tydzień. To są regulacje rządowe i nie ma takiej opcji, żeby w innej agencji było inne kieszonkowe albo mniejsze stypendium na szkołę

Victoria > 02-08-2010, 15:26

I jestem ciekawa, czy wiekszosc rodzin rozlicza sie tak co do centa ze swoimi au pair :lol:

ell > 02-08-2010, 15:36

pewnie są i tacy :wink:

Joan > 02-08-2010, 18:32

[quote name="Victoria"]I jestem ciekawa, czy wiekszosc rodzin rozlicza sie tak co do centa ze swoimi au pair :lol:[/quote]

fajnie by było jakby zaokrąglali do $200 tygodnoiowo :lol:

Victoria > 02-08-2010, 19:08

[quote name="Joan"]
    [quote name="Victoria"]I jestem ciekawa, czy wiekszosc rodzin rozlicza sie tak co do centa ze swoimi au pair :lol:[/quote]

fajnie by było jakby zaokrąglali do $200 tygodnoiowo :lol:[/quote]

To jakby dostac taki $ 4 napiwek ;-)

----> A tak wracajac do tematu: Jak to jest w obu firmach jak sie zerezygnuje? (przed i po znalezieniu rodzinki)

(Wiem tylko tyle, ze w Prowork PO znalezieniu rodzinki jest 300 euro kary 8O )

karolinka > 02-08-2010, 19:19

no jak zrezygnujesz przed znalezieniem rodziny to przepada Ci w Proworku kasa i dokumenty, w CC dokumenty..

a jak chcesz zrezygnowac juz po znalezieniu rodziny, to w obu agencjach placisz kare!

Victoria > 02-08-2010, 19:22

[quote name="Ash"]To że znalazłaś na CC nie świadczy o tym, że oni Cie wezmą.

Ja wybrałam prowork ale póki co nie narzekam. Zresztą jest temat o proworku radzę poczytać [/quote]

Ash, no i wykrakalas, nie wzieli mnie buu
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia