-
-
Re: Która firma: Cultural Care czy Prowork?
Victoria > 02-08-2010, 1:39
Wow 8O To chyba jakas pomylkachoc jak ja nie wiedzac jeszcze ze ta tygodniowka jest wszedze taka sama, to porownujac CC i Prowork wyszlo mi ze w CC sie zarabia jakies 1000$ wiecej ale to dlatego ze oi podaja ile zarobisz na tydzien/miesiac... ale na pewno musi byc ta sama suma na tydzien i juz , niezaleznie od biura -
Joan > 02-08-2010, 1:49
yey ale mnie to wkurza, że oni mają jakieś nie do końca aktualne dane na tych stronach i trzeba wysłać do nich tysiące maili albo dowiadywać się z innych źródeł, żeby rozwiać wszystkie wątpliwości :roll: -
zlosnica > 02-08-2010, 8:38
200$ tygodniowo. wszedzie. -
ell > 02-08-2010, 9:05
wszędzie jest dokładnie 196 $ (bez 25 centów) na tydzień. To są regulacje rządowe i nie ma takiej opcji, żeby w innej agencji było inne kieszonkowe albo mniejsze stypendium na szkołę -
Victoria > 02-08-2010, 15:26
I jestem ciekawa, czy wiekszosc rodzin rozlicza sie tak co do centa ze swoimi au pair :lol: -
ell > 02-08-2010, 15:36
pewnie są i tacy :wink: -
Joan > 02-08-2010, 18:32
[quote name="Victoria"]I jestem ciekawa, czy wiekszosc rodzin rozlicza sie tak co do centa ze swoimi au pair :lol:[/quote]
fajnie by było jakby zaokrąglali do $200 tygodnoiowo :lol: -
Victoria > 02-08-2010, 19:08
[quote name="Joan"]
[quote name="Victoria"]I jestem ciekawa, czy wiekszosc rodzin rozlicza sie tak co do centa ze swoimi au pair :lol:[/quote]
fajnie by było jakby zaokrąglali do $200 tygodnoiowo :lol:[/quote]
To jakby dostac taki $ 4 napiwek ;-)
----> A tak wracajac do tematu: Jak to jest w obu firmach jak sie zerezygnuje? (przed i po znalezieniu rodzinki)
(Wiem tylko tyle, ze w Prowork PO znalezieniu rodzinki jest 300 euro kary 8O ) -
karolinka > 02-08-2010, 19:19
no jak zrezygnujesz przed znalezieniem rodziny to przepada Ci w Proworku kasa i dokumenty, w CC dokumenty..
a jak chcesz zrezygnowac juz po znalezieniu rodziny, to w obu agencjach placisz kare! -
Victoria > 02-08-2010, 19:22
[quote name="Ash"]To że znalazłaś na CC nie świadczy o tym, że oni Cie wezmą.
Ja wybrałam prowork ale póki co nie narzekam. Zresztą jest temat o proworku radzę poczytać[/quote]
Ash, no i wykrakalas, nie wzieli mnie buu