-
-
Re: aupair w forcie wodnym ;]
mloda > 18-08-2010, 17:45
akt urodzenia?! a po co im to? :mrgreen:
Wydaje mi sie, ze takie urzedowe sprawy to tlumacz biegly- oni maja specjalne formularze na to. I od razu potwierdzone bedzie. -
Katka > 18-08-2010, 20:25
no już się dowiedziałam, ale dzięki
akt potrzebny jest do rejestracji w urzędzie i nadania numeru, dzieki ktoremu bede mogła sobie m.in. założyć konto w bankuformalności trzeba dopiąć -
mloda > 19-08-2010, 15:28
o wow- myslalam, ze tylko paszport jest do tego porzebny! Nawet w USA nie chca takich rzeczy :mrgreen: -
Katka > 07-09-2010, 17:38
bilet został oficjalnie zaklepany - dostałam maila od hostki i przekazany mail z wizz air.. po holenderskunice ;p
"See below the confirmation, good practice for your dutch...." bardzo śmieszne
Leciał ktoś z Was z wizz air? bo mam stos pytań -
karolinka > 07-09-2010, 19:07
ja lecialam wizz airemale nie do holandii -
marika299 > 07-09-2010, 22:07
katka a gdzie ty ladujesz w holandii?eindhoven?
bo ja w sumie ladowalam z wizz air w dusserdolfie ( bo akurat tam bilety bylyt tansze)
w kazdym razie nie ma mozliwosci zebys sie zgubila,ja tez na poczatku miala wieele watpliwosci co do lotu,zaspywalam dosiunie pytaniami,jak sie okazalo moje obawy byly niesluszne -
Katka > 07-09-2010, 22:39
tak tak eindhoven i stamtąd mnie już odbierają
tzn w sumie muszę sama na razie ogarnąć te info co na stronie jest, ale myslę że ogarniam, tylko pewnie z bagażem bede miała problem tzn co można czego nie itdjak już zbiore wszystkie pytania to spiszę tutaj chyba -
Katka > 12-09-2010, 0:26
19 dni przed moim wyjazdem zaczyna mi się wyzynać pierwsza ósemka.
czarno to widzę. -
Klarasek > 12-09-2010, 10:21
Ja leciałam z wizzairem do Eindhoven -
Katka > 12-09-2010, 12:30
oookjak ogarnę już temat lotu to bede pewnie pytac w razie wątpliwości
co pradwa największą miałam dot. bagażu sportowego, ale zadzwoniłam na lotnisko i wyjaśniłam.. najwyżej mi go rodzice pocztą wyslą, ale mam nadzieję, że nie będzie problemów.. oby oby.