• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Romanse i historie miłosne:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Ciekawostki

• Romanse i historie miłosne:)

• Romanse i historie miłosne:)
  • Re: Romanse i historie miłosne:)

Kachaaa > 03-10-2010, 15:45

moj trwa 10tyg lol ;p

Kachaaa > 08-11-2010, 2:33

czas leci i leci a ja juz z moim 3,5mies 8)

ila > 08-11-2010, 20:46

Czas leci i leci a ja z moim już rok i 2 miesiące... Wow!

89dzoana89 > 08-11-2010, 22:37

Oj czas leci i leci a ja wciaz czekam na teego mojego... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kachaaa > 09-11-2010, 22:56

dzoana ani sie nie obejrze a mi statusem 'in relationship' zaswiecisz po oczach na fejsbogu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sikorkaxx > 23-12-2010, 6:27

historie i romanse milosne czesto sie zdarzaja podczas operkowania

Kachaaa > 24-12-2010, 9:35

tobie tez sie przytrafila? jak tak opowiadaj

wesolych swiat aupairki 8)

sikorkaxx > 24-12-2010, 17:04

weslolych swiat )

jestem w usa ponad 2 tyg wiec jeszcze nie...ale mysle ze napewno szczegolnie ze jak wszystko dobrze pojdzie to przedluze sobie pobyt na 2 lata, a przez ten czas chyba nei bede sama jak palec? haha

aivie > 28-12-2010, 6:29

Ja przed przyjazdem zarzekalam sie ze ten watek bede omijac szerokim lukiem. no i jak zwykle zycie zaskakuje. od dwoch tygodni spotykam sie z Josephem. Poznalam go przez inne au pair. Zaczynam sie w to naprawde wkrecac. Dodam jeszcze ze czarny jest a ja w czarnych jakos specjalnie nigdy nie gustowalam

Noemi.best > 28-12-2010, 17:04

A ja moje drogie poznalam w piatek przecudnego [uwaga] niemca! Lol. W zyciu bym nie pomyslala. Na niemca nie wyglada, ja generalnie nieznosze niemieckiego jezyka, uczylam sie go 9 lat i nic nie umiem, nienawidze go wrecz. Ale jak on mowi w tym jezyku to jakos zupelnie inaczej to brzmi jest meeega przystojny, a do tego cudny jesli chodzi o charakter. Jest przemilym facetem. Anie troche zadufanym w sobie, chociaz moglby miec kazda. A do tego jest modelem i kierowca wyscigowym [wygooglowalam to ]. No mowie Wam... cuuudo. Szkoda tylko ze studiuje w Michigan, wiec troche mi za daleko z Florydy... :/ ale poki co ciesze sie tym, ze jeszcze 2 dni bedzie na FL, hihi.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia