-
-
Re: Przygode z USA czas zaczac! (?)
ell > 21-06-2010, 19:47
jeśli będziesz miała sporo szczęścia to tak. Ale teraz dziewczyny długo czekają na rodziny (zwłaszcza, że największe zapotrzebowanie na operki jest latem) -
ibiego > 21-06-2010, 20:03
a z jakiego biura chcesz lecieć?
No duże jest teraz zapotrzebowanie,ale jak będziesz miala dobrą aplikacje to bedzie superi zrób pomysłowy filmik ! -
maria_kujpom > 21-06-2010, 20:09
chcialam z cultural care, ale znalazlam cos na stronie Gawo, ze od nich mozna leciec do stanow bez prawka.
Wiecie cos o tym? ;>
Filmiki sa teraz konieczne? -
ibiego > 21-06-2010, 20:22
Gawo to to samo co prowork,wiec watpie ,ze bez prawka ,duzo teraz dziewczyn narzeka na CC,bo tam tylko jedna rodzina moze byc na koncie,i czesto blokuje konto.Ja zmienilam z CC na prowork.
Filmik nie jest konieczny,ale mysle ,ze duzo rodzin na to patrzy ,bedziesz miala wieksze szanse jak sie ciekawie zaprezentujesz wiec polecam zrobienie -
dorotkaaa > 02-07-2010, 23:28
[quote name="ibiego"]Jeszcze terminy miałam po 20 dni nastepny exam i musiałam pisać podanie o przyspieszenie[/quote] 20 dni?ja miałam terminy po 1,5 - 2 miesiące do kolejnego egzaminu ;-)) -
Johnson > 05-07-2010, 13:47
1.5 miesiąca ?:E
ja czekałem ponad 3 ^^ -
tosia_ > 07-07-2010, 0:48
Ja miałam takie szczęście, że drugie podejście do egzaminu praktycznego miałam... dwa dni po oblaniu pierwszego podejścia. -
maria_kujpom > 18-07-2010, 11:24
Cóż za licytacja. Na zakonczenie dodam, ze teraz czekalam 2 tygodnie.
Trzymajcie kciuki jutro za mnie, to bedzie prawdziwa chwila prawdy!
Jeszcze takie pytanie, oni wysylaja moje papiery do us dopiero jak odbiore plastik? Bo to jeszcze troszke potrwa.! ;o -
tosia_ > 18-07-2010, 14:04
Trzymam kciuki, na pewno dasz radę. -
Ash > 18-07-2010, 16:04
Ja mam zamiar wylecieć w Listopadzie, a jeszcze prawka nie mam i siedzę w Anglii.))