• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Pieniadze i luksus, czy ciepła atmosfera?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Pieniadze i luksus, czy ciepła atmosfera?

• Pieniadze i luksus, czy ciepła atmosfera?
  • Re: Pieniadze i luksus, czy ciepła atmosfera?

WhiteDove > 12-06-2010, 17:20

Hmm no to ciężka sprawa w sumie z tym wyborem... Kurcze tak czytam niektóre opisy super rodzin i tych beznadziejnych i się zastanawiam, czy będę miała tyle szczęścia, żeby tafić na tą fajniejszą...
  • Re: Pieniadze i luksus, czy ciepła atmosfera?

dominikan@ > 13-06-2010, 8:54

Mloda absolutnie masz racje ze to nie zalezy od majetnosci rodziny. Kada rodzina jest inna. To co napisalam wyzej to tylko i wylacznie moje wlasne doswiadczenia. A tak z ciekawosci to bylas au pairka w USA tak? BO jesli w USA to wiesz ze co do samochodu do rzeczywiscie ubezpieczenie au pairki jest bardzo drogie i wiele rodzin ktore nie wymaga od au pairki zeby wozila dzieci do szkoly czy inne zajecia po prostu nie chce za nie placic. To czy trafimy na dobra rodzine to loteria bo moze sie zdazyc ze rodzina "mniej majetna"okaze sie totalna porazka a "bogatsza" moze nas zaskoczyc. Pzykladem jest moja kolezanka ktora operuje u bardzo zamozenej rodziny z 3 dzieci. (Uwierzcie mi takiego domu jaki oni maja to jeszcze w zyciu nie widzialam, dziewczyna ma nowiusienki samochod do wlasnej dyzpozycji czerwonego "Garbusa z rozsuwanym dachem ze swiatlami w kwiatki i rodzine ma taka "ze kazdemu takiej zycze.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia