-
-
Re: Aupair world.
ferimori > 06-01-2011, 17:40
z drugiej strony, jest to dobre jeśli chodzi o weryfikację danych, jakiś zboczeniec nie będzie przecież reklamował się swoim nazwiskiem -
anek1987 > 06-01-2011, 17:43
[quote name="ferimori"]z drugiej strony, jest to dobre jeśli chodzi o weryfikację danych, jakiś zboczeniec nie będzie przecież reklamował się swoim nazwiskiem[/quote]
Ale rodzinki się rejestrują chyba na innych zasadach niż Au Pair, czy nie ?
Mnie to już wkurza.. nie mogę założyć konta, a lubię tę stronkę najbardziej, jest czytelna i rodzinki tam wydają się być wiarygodne w porównaniu do innych tego typu stron. -
rosario > 06-01-2011, 18:02
no mnie tez wkurza to baaaaaaaardzo ;/
bo tez uwazam, ze to najlepsza strona, ale nie wiem o co im chodzi z tymi dowodami ;/
jak dla mnie to jakis przekret jest i nie zamierzam i ustepowac.
bo nigdy wczesniej na zadnej stronie nie wymagano ode mnie skanu dowodu osobistego, przeciez to jest chore ! :O
nie wspominając o tym, że można by po prostu sobie czyjść dowód zeskanować ; / -
rosario > 06-01-2011, 18:05
ej, no dobra, ok ok...
to tylko takie pytanie teraz : jak to się stało, że moja koleżanka założyła konto bez problemów 3 dni temu? i nie proszono jej o żadne skany dowodów, hę? -
rosario > 06-01-2011, 18:07
"Please note: we do not accept all applications. Please have a look at our terms of service and on the Visa & Regulations pages. "
Czyli, jeśli ktoś spełnia wszystkie warunki {z którymi w akcie desperacji się dokładnie zapoznałam...} to nie mogą nie zaakceptować aplikacji. A mimo tego, robią to... więc tak naprawdę widać, że mają gdzieś te zasady i łamią je. -
anek1987 > 06-01-2011, 18:34
[quote name="aupair-world.net"]"Ale rodzinki się rejestrują chyba na innych zasadach niż Au Pair, czy nie ?"
Rodzinki rejestruja sie na dokladnie takim samych zasadach jako au pair. Wierzcie mi rodzinki sa duzo czesciej proszone o przeslanie dokumentow niz au pair.
Co do przypadku rosario poprosilam ja, aby zaproponowala inny sposob udowodnienia swojej tozsamosci, niestety nie zareagowala na moja prosbe.
Pozdrawiam
Joanna
http://www.aupair-world.net[/quote]
A czy możemy dowiedzieć się, dlaczego jeśli spełniamy wszystkie wymagania, to i tak rejestracja jest odrzucana bez podania przyczyny? -
rosario > 07-01-2011, 14:46
oooooooooooo....chyba nie dostaniemy odpowiedzi ;/ -
rosario > 07-01-2011, 16:54
a pani chyba może odpowiedzieć na pytanie zadane przeze mnie przez anek1987 ?
ale oczywiście - łatwiej przecież uciąć "dyskusję" na niewygodny dla pani temat.
Jednakże, ja założyłam ten wątek, i nie pani będzie decydować kiedy on będzie zamknięty :| -
monikagwo > 07-01-2011, 17:07
ej kurde co się dzieje, wchodze dzisiaj na aupair i nie dziala ;/ Ciekawe czemu ? -
rosario > 07-01-2011, 18:17
:lol: pewnie nie wysłałaś im jeszcze skanu dowodu osobistego :lol:
ale ciiiiiiiiiii.... to może być ich "biznesowa decyzja, o której nie będą dyskutować"