• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

HappyAuPair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• HappyAuPair

• HappyAuPair
  • Re: HappyAuPair

viviana19 > 04-08-2010, 23:57

hej dziewczyny ja też wybieram się do Hiszpanii z biurem Happy Au Pair ale dopiero w październiku nie wiem jeszcze gdzie dokładnie bo dopiero jutro wysyłam papiery Fajnie by było kogoś poznać jeśli któraś z was też jedzie w okolicach października to niech da znać

Myosotis > 05-08-2010, 13:41

nie wiem jeszcze gdzie.. chciałabym blisko plaży i pewnie na jesieni dopiero. zobaczymy jak to sie potoczy, choc jestem pełna nadziei ale na pewno da znac

Koala > 06-08-2010, 22:02

hej dziewczyny dajcie znać gdzie dokładnie będziecie to zorganizujemy spotkanie;-)

KaTe_18 > 08-08-2010, 16:06

Hej laski W czwartek wyslalam do agencji wszystkie wymagane dokumenty i mam pytanie po jakim czasie biuro wyslalo do was umowe??

viviana19 > 08-08-2010, 23:49

Hej mi wysłali niecałe 2 dni później właśnie im ja odesłałam podpisaną teraz musze juz tylko czekać Tobie pewnie jutro wyslą.

WhiteDove > 09-08-2010, 0:13

Mam pytanie do dziewczyn z Hiszpanii. Czy dobrze mówicie po Hiszpańsku, czy znacie tylko angielski? Ja też marze o Hiszpanii (w dalekiej przyszłości), ale w sumie opanowany mam tylko w miarę angielski.

Koala > 09-08-2010, 10:53

ja znam tylko ang i to w stopniu dobrym - tak myślę hiszpańskiego nie znam wogóle ale mam nadzieje, że szybciutko się nauczę bo bardzo podoba mi się ten język. Rok to jest troszke czasu na naukę tego języka..... :mrgreen:

KaTe_18 > 09-08-2010, 12:39

Dzisiaj wyslali mi umowe i jutro im odesle mam nadzieje ze wszsytko potoczy sie w miare szybko

WhiteDove > 09-08-2010, 14:41

Ja też tak myślę, że w rok jesteśmy w stanie opanować język biorac pod uwagę kurs i non sto przebywanie wśród Hiszpanów. Tylko chciałam się upewnić, czy z angielskim jest możliwy wyjazd tam

viviana19 > 09-08-2010, 19:22

ja znam angielski dobrze a jeśli chodzi o hiszpański to na poziomie matury podstawowej chociaz i tak uważam że za dużo nie umiem Ale poto jedziemy żeby sie nauczyć przecież
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia