• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Barcelona i okolice

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Hiszpania

• Spotkania

• Barcelona i okolice

• Barcelona i okolice
  • Re: Barcelona i okolice

Jo@nn@ > 09-10-2011, 15:51

Joana wysłałam Ci wiadomość na priva Pzdr

Joana > 15-10-2011, 12:13

DZieki, ale niestety nie moglam zostac. Wolalam wrocic niz byc wywieziona gdzies do burdelu....

Leiprak > 30-10-2011, 0:10

Cześć!

Nigdy nie pracowałam jako au pair, ale myślę czy nie spróbować na okres wakacji sierpień-wrzesień. Najbardziej zależałoby mi dostać się do Barcelony, czy nie znając kompletnie hiszpańskiego mam szansę znaleźć jakąś rodzinkę? Jeśli tak, to gdzie szukać?

MONIKA1984 > 06-04-2012, 0:20

WITAM CZY ZNA KTOS JAKAS RODZINE W BARCELONIE MOGE JECHAC OD POLOWY KWIETNIA :-)

anngie > 26-04-2012, 1:29

hej od lipca do sierpnia niecale 100 km od Barcelony jako au pair tak wiec bede czestym gosciem w Barcy.. jak by ktos byl w tym okresie to koniecznie trzeba sie spotkac !

kwiatograjka > 04-06-2012, 2:47

Ja również będę w lipcu i sierpniu w Barcelonie! Proponuję już teraz spotkanie!

isubisou > 04-06-2012, 11:27

hej będę w Barcelonie tylko przejazdem niestety, ale i tak bardzo chętnie się spotkam! Będę na tydzień w sierpniu

kwiatograjka > 04-06-2012, 12:25

No to fantastycznie! Razem podbijemy Barcelonę!

sysa > 17-06-2012, 19:37

Ja przenoszę się do Barcelony na conajmniej 3 miesiące w najbliższą sobotę (23 czerwca). Jeśli ktoś będzie chciał się spotkać, to jestem jak najbardziej za

DoniaSuzzi > 21-06-2012, 2:24

Cześć Dziewczynki :mrgreen:

Ja również będę blisko Barcelony w te wakacje. Wylatuję 29 czerwca i zostaję do 10 sierpnia. Bardzo chętnie również się spotkam w weekendy! Jakieś wyjścia, zwiedzanie,, plaza, imprezy? 8)
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna