• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

KONCEPCJA

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• KONCEPCJA

• KONCEPCJA
  • Re: KONCEPCJA

fallingdown > 22-09-2011, 16:54

Ja jeszcze nigdzie nie wyjechałam, jestem w PROWORKU i uważam, że każda agencja to pic na wodę, chcą wyciągnąć z nas pieniądze i tyle.

izz > 22-09-2011, 17:14

[quote name="fallingdown"]Ja jeszcze nigdzie nie wyjechałam, jestem w PROWORKU i uważam, że każda agencja to pic na wodę, chcą wyciągnąć z nas pieniądze i tyle.[/quote]

No nie zgodzę się z Tobą. Nie wiem jak to jest w PROWORK ani KONCEPCJI ale ja z mojej agencji jestem bardzo zadowolona.

aleksandra11 > 23-09-2011, 19:37

A mozna wiedziec jaka wybralas agencje?

izz > 24-09-2011, 18:21

[quote name="aleksandra11"]A mozna wiedziec jaka wybralas agencje?[/quote]

Jasne GAWO

pudleek123 > 08-10-2011, 12:06

KONCEPCJA to jedno wielkie OSZUSTWO.

Zglosilam sie z moja kolezanka, na poaczatku przez dwa tygodnie wyslalam chyba z 5 meili i zadnej odpowiedzi przez 14 dni. POtem z wielka laska przyszly jakies meile, ze niby cos sie w mojej sprawie dzieje !!!!

Ja tez przestalam na te glupoty odpoawiadac i dzisiaj przyszlo zawiadomienie, ze mam zaplacic 300 zl kary !!!!!

Uwazajcie, to oszusci, czy znajda RODZINE CZY NIE, czy nie beda sie w ogole odzywac na meile to i tak musicie zaplacic 300 zl !!!!

Askim > 08-10-2011, 13:58

A ja polecam szukanie na własna rękę ze stron internetowych dla aupairs

fochmistrz > 08-10-2011, 23:06

Dziewczyny, podpisywałyście umowę z Koncepcją we Wrocławiu czy zalatwiałyście to wszystko przez listy ? Jak wygląda ta cała procedura u nich w biurze? Będę wdzięczna za odpowiedzi

blackcar > 09-10-2011, 20:29

przychodzisz, oni daja ci do podpisania umowe, ja musialam sie sama pytac o niektore rzeczy, by sie upewnic itd, bo sama tego judyta nie zrobila...takze pytaj jak masz watpliwosci i tyle czekasz na tel jak cos to pisz jak masz pytania

fochmistrz > 10-10-2011, 14:28

I oni dzwonią jak mają rodzinę dla Ciebie, tak ?

Musiałaś mieć zaświadczenie o niekaralności do podpisania umowy ?

blackcar > 10-10-2011, 16:54

nie, nic takiwego nie musialam miec, tam jest na stronce wszystko wypisane co musisz miec. A gdzie chcesz jechac? Nie lepiej ci zglosic do zagranicznych agencji? Oni sie sami zglaszaja do DARMOWYCH agencji, do ktorych i my mozemy Ja zalowalam sama , że tak nie wybralam, ale trudno, czlowiek sie uczy Poznalam inne dziewczyny (nie polki), ktore wlasnie tak wyjezdzały..

A do jakiego kraju jedziesz?

Osobiscie polecam jechac z agencji (najlepiej zAGRanicznych), bo rodziny podpisują normalne umowy, sa poinformowani o naszych prawach itd. Moim zdaniem rodziny sa bardziej normalne, (a bynajmniej wieksza szansa na spotkanie normalnych rodzin), placa agencji, nie oszczedzają na bezpieczenstwu swoich dzieci( pozniej nie bede oszczedzac na tobie). Oczywiscie to moje zdanie , ale zawsze sa wyjatki
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna