-
-
Re: Filmik dla Host Family w USA
Kajtka > 17-01-2010, 2:39
to nie takie trudnejak coś to pomogę Ci zrobić [ jak swoje ogarnę i już będę wiedziała co i jak, bo mi chyba kolega pomoże, a jak nie to sama zrobię a co! dziś zrobiłam stronę www sama!, to film też zrobię xD ] -
Ewelina88 > 17-01-2010, 2:41
Dziękuję Kajtka, jak coś to będę pisała :*
Jejciu, zadziwiasz mnie Dziewczyno!!! Strona www ha ha :mrgreen: Dla mnie to totalny kosmos serio mi wstyd :/ -
PolarLights > 17-01-2010, 2:53
Kajtka jest normalnie Inspektor Gadżet , Mac Gayver i James Bond w jednym
Zapytasz jak obsługuje się wózek widłowy , ile warstw ma atmosfera lub jak gotuje się udziec barani po prowansalsku to tez Tobie odpowie -
Ewelina88 > 17-01-2010, 2:55
Rozwaliłaś mnie tym postem!Inspektor Gadżet ha ha ha :mrgreen:Widzisz Kajtka, widzisz -
Kajtka > 17-01-2010, 2:57
:oops:
nieee no bez przesady :>
aż taka dobra to nie jestem
a strony robiłam na kursiefakt faktem byłam tylko na początkowych zajęciach bo html sam w sobie mnie nudził [ znałam wcześniej ] ale css to koszmar. i dalej nie wiem co to ale z szablonu jakoś poszło, koleżanka mnie ukierunkowała, gdy zgubiłam wenę to Sis mnie zmotywowała i coś jest [niestety się nie pochwale bo to nie na żadnym serwerze jest ]ale temat miałam Wam bliski: Przewodnik po USA
a jak mogę pomóc to chętnie pomagam, ot co :mrgreen: -
PolarLights > 17-01-2010, 3:05
Ewelinka jesteś w znajomych u Kajtki na FB ?? ;>
Bo dodać chcem -
Ewelina88 > 17-01-2010, 3:10
tak :mrgreen: -
PolarLights > 17-01-2010, 3:14
Poleciało zaproszenie , mama nadzieje ze to Ty , ale chyba nie ma innej opcji , bo Ewelina jest jedna -
Kajtka > 17-01-2010, 3:16
pewnie trafiłaś dobrze -
Ewelina88 > 17-01-2010, 3:25
Trafiłaś, trafiłaś :mrgreen: Już doleciało i nawet wylądowało