• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Historia z innego niż większość Państwa...;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Historia z innego niż większość Państwa...;)

• Historia z innego niż większość Państwa...;)
  • Re: Historia z innego niż większość Państwa...;)

aaleeksaandraa > 09-01-2010, 19:24

To sa Twoje prywatne rzeczy i chocby nawet najmniejsze nikt nie ma prawa Ci ich zabierac!

Upominaj sie bo dzieciaki beda probowaly dalej!

sztruksowa > 11-01-2010, 11:33

Powiedziałam hostce o tym breloczku do kluczy (tak jak mowilam dla mnie mial przede wszystkim znaczenie sentymentalne... i to bardzo bardzo bardzoooooo). Zdegustowana byla i dziecka sie nie zapytala. Zreszta nie chciala mnie sluchac (i tez nie wysluchala do konca). Takze nie odzyskalam wlasnej rzeczy...

Ehh..

Yoanna > 11-01-2010, 13:57

przetrzasnij pokoj dziecka pod pretekstem sprzatania, moze znajdziesz.

a hostki to wspolczuje ;/

aaleeksaandraa > 12-01-2010, 7:52

Czy Ci ludzie kompletnie postradali zmysly???

Szukaj w pokoju dziecka i sie nie przejmuj - skoro oni tak do Ciebie to Ty do nich tez.

Kierlajn > 16-01-2010, 23:26

Przeczytałam Twoją historię... Domagaj się swoich praw, powiedz, że nie chciałabyś by ktoś wchodził do Twojego pokoju i czy jest możliwość zamykania na klucz. Jejku jak czytam takie rzeczy, to aż mi się coś gotuje we mnie. Powodzenia

sztruksowa > 19-01-2010, 21:23

Powiem Wam, ze z rad skorzystałam... Niestety nie znalazłam swojej rzeczy. Tak było aż do dziś aż przypadkiem na biurku w słoiczku u DRUGIEGO dziecka (ktorego nawet nie podejrzewalam) zobaczyłam mojego lwa Tak wiec odzyskalam swoje rzeczy... ale nie zaufanie...

aaleeksaandraa > 19-01-2010, 23:50

No wiesz zaufanie to Ty stracilas na maksa, bo pewnie wolalabys wiedziec, ze sama gdzies go zapodzialas, a nie osoby z ktorymi mieszkasz je Tobie kradna... To jest przykre...

Sprobuj porozmawiac z dziecmi, wytlumaczyc, ze tak nie wolno, jakby sie one czuly, gdybys wziela ich ulubiony kocyk, czy maskotke.. Jestes ich niania, jesli matka tego nie zrobi Ty mozesz.

Powodzenia. I pamietaj nikt nie ma prawa zabierac Twoich rzeczy bez pozwolenia.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia