• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Prawdziwa historia Sunkiss

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Prawdziwa historia Sunkiss

• Prawdziwa historia Sunkiss
  • Re: Prawdziwa historia Sunkiss

sunkiss > 21-11-2009, 0:29

greater london to polnocna czesc londnu. to znaczy dzielnica londynu

nie straszcie mnie z ta lazienka :/ mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle

sunkiss > 21-11-2009, 0:32

a przepraszam ! sa dwie lazienki w domu. ale domyslam sie, ze jedna lazienka to sam kibel, a druga to kibel i prysznic / wanna

89dzoana89 > 21-11-2009, 20:03

Wogole ja zawsze mialam tego pecha ze nie bylo prysznica w lazience;/ A ja niecierpie wanny wrecz;/ i sie meczylam przez 2 miesiace hehe;P Sunkiss bedzie dobrze Grunt to pozytywne nastawienie!!

Yoanna > 21-11-2009, 22:37

[quote name="sunkiss"]greater london to polnocna czesc londnu. to znaczy dzielnica londynu

[/quote]

mylisz sie. greater londyn znajdziesz tez na poludniu, wschodzie i zachodzie. racje przyznaje dzoanie :wink:

spytaj sie ich o najblizsza stacje metra tudziez pociagu a wszystko bedzie jasne.

89dzoana89 > 21-11-2009, 23:12

Ajjj dziekuje Yoanno :mrgreen:

Czegos sie w tej Anglii nauczylam 8) oprocz uciekania przed nieproszonymi goscmi :lol:

sunkiss > 22-11-2009, 2:05

Yoanna wlasnie mi cos nie pasowalo z tym greater london juz sie ich zapytalam o ta stacje metra

carly15 > 22-11-2009, 19:41

spytaj czy w łazience zamek jest haha bo ja z tym mam problemy... juz mi maly wszedl jak prysznic bralam bo niby chcial strasznie siku... heh

sunkiss > 23-11-2009, 11:38

The nearest station is Arnos Grove on the Piccadilly line.

Dalej nie wiem gdzie to jest :/

Yoanna > 23-11-2009, 12:26

o to fajnie, masz metro

arnos grove jest na 4 strefie, nigdy tam nie bylam to nic o tym miejscu powiedziec nie moge, ale to dwie stacje od wood green a tam wiem, ze jest zycie ogolnie wiec lokalizacja ok.

sunkiss > 23-11-2009, 15:39

heh Yoanna uspokoilas mnie. Mam do Was takie pytanie, w ktoryms z tematow znalazlam linka : http://www.meetup.com/. Ale zeby cos tam znalesc w moim "sasiedztwie" to w uk nie podaje sie nazwy miasta, tylko jakis kod. I ja nie wiem skad go mam wziasc? Wie ktos moze o co chodzi?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia