-
-
Re: Prawdziwa historia Sunkiss
sunkiss > 21-11-2009, 0:29
greater london to polnocna czesc londnu. to znaczy dzielnica londynu
nie straszcie mnie z ta lazienka :/ mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle -
sunkiss > 21-11-2009, 0:32
a przepraszam ! sa dwie lazienki w domu. ale domyslam sie, ze jedna lazienka to sam kibel, a druga to kibel i prysznic / wanna -
89dzoana89 > 21-11-2009, 20:03
Wogole ja zawsze mialam tego pecha ze nie bylo prysznica w lazience;/ A ja niecierpie wanny wrecz;/ i sie meczylam przez 2 miesiace hehe;P Sunkiss bedzie dobrzeGrunt to pozytywne nastawienie !! -
Yoanna > 21-11-2009, 22:37
[quote name="sunkiss"]greater london to polnocna czesc londnu. to znaczy dzielnica londynu
[/quote]
mylisz sie. greater londyn znajdziesz tez na poludniu, wschodzie i zachodzie. racje przyznaje dzoanie :wink:
spytaj sie ich o najblizsza stacje metra tudziez pociagu a wszystko bedzie jasne. -
89dzoana89 > 21-11-2009, 23:12
Ajjj dziekuje Yoanno :mrgreen:
Czegos sie w tej Anglii nauczylam 8) oprocz uciekania przed nieproszonymi goscmi :lol: -
sunkiss > 22-11-2009, 2:05
Yoanna wlasnie mi cos nie pasowalo z tym greater londonjuz sie ich zapytalam o ta stacje metra -
carly15 > 22-11-2009, 19:41
spytaj czy w łazience zamek jesthaha bo ja z tym mam problemy... juz mi maly wszedl jak prysznic bralam bo niby chcial strasznie siku... heh -
sunkiss > 23-11-2009, 11:38
The nearest station is Arnos Grove on the Piccadilly line.
Dalej nie wiem gdzie to jest :/ -
Yoanna > 23-11-2009, 12:26
o to fajnie, masz metro
arnos grove jest na 4 strefie, nigdy tam nie bylam to nic o tym miejscu powiedziec nie moge, ale to dwie stacje od wood green a tam wiem, ze jest zycieogolnie wiec lokalizacja ok. -
sunkiss > 23-11-2009, 15:39
heh Yoanna uspokoilas mnie. Mam do Was takie pytanie, w ktoryms z tematow znalazlam linka : http://www.meetup.com/. Ale zeby cos tam znalesc w moim "sasiedztwie" to w uk nie podaje sie nazwy miasta, tylko jakis kod. I ja nie wiem skad go mam wziasc? Wie ktos moze o co chodzi?