-
-
Re: Jak jest w Hiszpanii
Yoanna > 06-06-2012, 22:21
madryt -
Aisling > 07-06-2012, 10:23
[quote name="sylwus1234"]czesc ..ja mam taki pytanie..czy bedac au apair w Hiszpanii w weekend mozna isc an imreze?
czy moge zadac takie pytanko mojej rodzince? jak myslicie..
nie mam zamiaru pic alkoholu czy cos w tym stylu .
Nie bylam nigdy au pair ale bede miec rozmowe z rodzinką i nie wiem czy mam umiescic to pytanko jak zapytac aby nie pomysleli,ze jestem iprezowiczką
chodzi mi o weekend...[/quote]
Ja od razu stawialam sprawe jasno: Nie zamierzam ciagle siedziec w domu, lubie wychodzic na imprezy i na pewno zamierzam to robic w weekendy. I pytalam o godziny, gdzie ostatecznie ustalilismy, ze generalnie moge wracac w tygodniu o ktorej chce, pod warunkiem, ze wszystko jest dalej odpowiedzialnie, nie jestem pijana, zbyt zmeczona z dziecmi itd. a w weekendy moge nawet nie spac w domu, tylko wyslac smsa, albo dac im inaczej znac, tyle. Wiec nie ma sie za bardzo co czaic tez ze swoimi planami, ale tez nie mozna byc zbyt szczerym. Ja tam na szczescie trafilam na rodzinke, ktora to rozumie i popieraChociaz moje zycie wyglada teraz troche inaczej, hahahahahaha. Yoanna wie o czym mowie -
Aisling > 07-06-2012, 10:24
[quote name="Yoanna"]weekend jest twoj to jak chcesz to wychodzisz!!!
ja nawet w tygodniu wracam 1-2 w nocy i nie ma problemu[/quote]
apropo, o ktorej wczoraj wrocilysmy? Bo wlasnie probuje to rozkminic i nijak nie moge.
Bejbe, tak czy siak to jeszcze baaardzo przyzwoite godziny, takie.. wczesnowieczorne rzeklabym. -
Yoanna > 07-06-2012, 21:48
jakos po 2przyzwoita godzina ale pewnie rodzinki pojecia nie maja co mozna robic w las tablas o takiej porze hahahah -
rosario > 07-06-2012, 22:39
haha, jakieś 3 ławki i 4 krzaki udające park oraz butelka sangrii wystarczają hahahha -
Aisling > 07-06-2012, 22:46
[quote name="rosario"]haha, jakieś 3 ławki i 4 krzaki udające park oraz butelka sangrii wystarczają hahahha[/quote]
Hahaha, idealny komentarz!