• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

możliwe że wyląduję w UK HELP

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• możliwe że wyląduję w UK HELP

• możliwe że wyląduję w UK HELP
  • Re: możliwe że wyląduję w UK HELP

julita883 > 21-10-2009, 17:23

No nic nie placi sie agencji bo angielskie agencje nie pobieraja oplat. Nie tylko ta -wszystkie Ja zarabiam 70£ + extra za sprzatanie czyli okolo 100£ na tydzien mam. Ale mialam tez oferty od rodzinek kore placily okolo 90£ ale to byla juz 3 dzieci. Ubezpieczenie to mam ta karet ISIC ale jeszcze jej na szczescie nie musialam uzywac.

kamysia > 21-10-2009, 17:26

.

anngie > 21-10-2009, 17:32

no ale ubezpieczenie sie zawsze przyda... piszcie jakie jeszce agnecje polecacie bo jak narazie to tylko ta cindirella

Kazik-Zrazik > 21-10-2009, 19:11

dzięki wielkie za info

muszę przejrzeć tę stronkę bo chyba już mi się nie opłaca czekać na jakiś matching z usa i trzeba będzie przełożyć stany na przyszły rok:/

pozdrawiam i powodzenia wszystkim w znalezieniu rodzinek życze

Yoanna > 21-10-2009, 19:13

mozecie tez szukac przez gumtree.com ja tak jedna z moich rodiznek znalazlam

julita883 > 21-10-2009, 19:26

Kamysia ja wracam do Polski przed swietami i jak cos od stycznia moja rodzinka bedzie wolna....Nie jest iedealna ale ja ja uwielbiam chociaz maly czasami bywa nieznosny...Ale Asienka ma racje gumtree to tez dobry pomysl tam jest pare fajnych ofert.

89dzoana89 > 22-10-2009, 0:19

Agencja nie zapewnia ubezpieczenia ale wystarczy Euro26 World wykupic za 56zl z tego co pamietam i problem z glowy Ja innych agencji sprawdzonych nie znam Mnie tam Krawczykowa do niej wciagnela po tym jak rodzinke jej Trish znalazla Powiem Wam ze mi podobalo sie ze babka dzwonila do mnie ze 2 razy, pytala jak sie uklada itp, zawsze podkreslala ze jesli jest problem to dzwonic i pisac mam Maile tez wysyla albo eski i sprawdza czy wszystko gra Nie wiem jak z rodzinami w styczniu i lutym ale powiem ci ze w UK jest masa chetnych rodzin i napewno sie cos znajdzie Krawczykowej Trish znalazla rodzinke na 3 tygodnie tylko bo tyle mogla siedziec w UK

kamysia > 22-10-2009, 5:56

.

89dzoana89 > 22-10-2009, 13:32

Ale to lecialabys prosto z USA do UK czy do PL i dopiero po jakims czasie do Anglii? No babka jest szybka i konkretna napewno No i przede wszystkim nie placi sie za to Tylko jesli chodzi o szkole albo kursy to sama je sobie oplacasz...praktycznie kazda rodzinka deklaruje pomoc czyli np. zapewnienie wolnego czasu w czasie zajec szkolnych, doladowanie oystercard czy kupienie zeszytu (tak mi trish tlumaczyla) no ale zdarzaja sie tez super rodzinki ktore oplacaja szkole albo chociaz pozyczaja kase zeby zaplacic za nia a potem odbieraja z tygodniowek (zywym przykladem jest Julita883;p). Co do kursow to ja mialam isc na kurs ang w pobliskiej szkole jezykowej i za zajecia 2razy w tygodniu po 3h mialam placic 45funtow miesiecznie, za to justyna za college placi 500funtow rocznie i ma po 6h zajec dziennie 4 badz 3 razy w tygodniu Wiadomo co jest lepsze ale mnie na ten komfort stac nie bylo, a z reszta juz mnie tam nie ma

kamysia > 22-10-2009, 16:05

.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna