• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Epsom

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Spotkania

• Epsom

• Epsom
  • Re: Epsom

Yoanna > 11-10-2009, 1:29

lunax a ile placisz?

Ewelina1979 > 11-10-2009, 1:30

hej..co tam u was dziewczyny? jak praca,rodziny goszczące,jak samopoczucie; :o bo to chyba najwazniejsze...Ja juz dostalam umowe;-)wiec chyba juz niedlugo napijemy sie kawy w londynskiej kafejce co?;-)

Lunax > 11-10-2009, 1:42

[quote name="Yoanna"]lunax a ile placisz?[/quote]

Place £586 lub 568.

A u mnie nawet super dzisiaj mialam bardzo przyjemny dzien ^^ Szkoda tylko, ze spotkanie nie wypalilo..

A no jasne, ze trzeba ise umowic tylko nie w Costa, bo jest straszne cappucino.

julita883 > 11-10-2009, 11:11

Ja juz sie spotkac to w Starbacksie Poprostu sie uzaleznilam od tej kawy Moje ulubione to Carmel Machiato.

Yoanna kiedy sie wkoncu zobaczymy normalnie juz sie stesknilam u mnie juz wszystko na prosta wyszlo dostaje normalne kieszonkowe wiec mozme sie zobaczyc na Canary Worf czy jak tam.......Co o tym sadzisz Joasiu?

agata2502 > 11-10-2009, 12:10

No wlasnie szukalam a jak cos znalazlam to w Londynie i ponad 360 funtow to troche drogo, ale hmm sprobuje jeszcze cos szukac.... pozdrawiam

Lunax > 11-10-2009, 14:06

£360 to nie drogo chyba ze masz malo godzin w tym...

Jak juz napisalam zapytaj w jakiejs bliskiej szkole chy popoludniami nie prowadza kursow

Taaa w starbucksie sa najlepsze napoje.. ^^ Ogolnie tez tak lubie chodzic

Pozdrawiam

julita883 > 11-10-2009, 14:43

Ja chodze do Bromley College i mam zajecia 3 lub 4 razy w tygodniu i place 500£ za rok. Slyszalam ze to i tak malo bo w Londynie w Collegach placi sie ponad 1000£ za rok.

Yoanna > 11-10-2009, 18:31

to bardzo malo.

ja za 4 godz place 300 za semestr.

justynko, a o ktorej ty zazwyczaj prace konczysz w tyg? tez sie stesknilam

julita883 > 11-10-2009, 21:07

Joasiu to zalezy czasami o 17 czasmi o 18.To zalezy gdzie Andy pracuje i ktorej wroci. Ale musimy sie koniecznie zobaczyc. Wiesz ze Kuchnia wyjechala??Dzisiaj o 12 mnie zostawila??

tasia > 11-10-2009, 23:10

hmm, ja place £300 za semestr, 2 razy po 2 godz w tyg. Nie wiem czy to duzo czy malo. I jeszcze nie wiem czy jestem zadowolona. W kazdym razie musze jechac ok pol godz autobusem. Zastanawiam sie nad zmiana szkoly po swietach.

W kazdym razie jade na swieta do domu dzieki pomocy SHANTE :lol: Mam bilecik i 22 wyjade w podroz autobusem (do 02.01), to bedzie zapewne ciekawe doswiadczenie. Musze sie zaopatrzyc w ksiazke. A moze ktos jechal i ma jakies cenne rady?

Pozdrowki
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia